perjantai 1. maaliskuuta 2013

Kyrpä otsassa = mentaalinen boner?

Vittusaatana. Tänään iskenyt joku armoton vitutus ja ärsytys. Ettei vaan ois taas pee-äm-ässää ilmassa...

Kaikki mahdollinen ärsyttää. Ja voisko mielessä pyöriä välillä jotain muutakin kuin J tai tuleva yhteydenotto mahdolliselta uudelta työnantajalta? Soittais nyt jo se akka, että saisin sen pois päiväjärjestyksestä. Ja illan Paikalliseen meneminen olisi enemmän kuin hyvä päättää ketarat ojollaan sängyllä kalun survoessa tietään sisään märkään, sykkivään... Mmmmh. Mieluiten J:n kalu. Tarviiko sitä edes täsmentää?

En millään haluaisi ajatella, että tää oli nyt oikeasti tässä. Tiedän, että niin sitä vaan pitäis ajatella, mutta en kertakaikkiaan voi sallia sitä itselleni. Se tuntuu liian pahalta. Ja kun haluaisin vaan liian paljon...

3 kommenttia:

  1. Vastaukset
    1. Ei riitä sanat kuvaamaan mun kiitollisuuttani sun tyhjentävästä kommentistasi. Se vaan antaa mulle niin paljon. Käytkö sä muissakin blogeissa tyhjentämässä sanaista arkkuas kun kohdalle sattuu teksti jossa kirjoittaja paljastaa omat inhimilliset tunteensa ja virheensä?

      Poista
  2. En ole ylläoleva anonyymi, mutta ehkä näistä kirjoituksista tulee hieman sellainen fiilis, että olet sekoittanut seksin ja aidon välittämisen toisiinsa. Ne eivät siis ole poissulkevia, mutta ehkä tuo teidän yhdessäolo kuitenkin painottui viinin lipittämiseen ja panemiseen which is fine, koska sehän on hauskaa. Ei kuitenkaan pidä luulla miehistä liikoja; jos saa hauskanpitoa huomattavasti nuoremmalta kauniilta naiselta, niin kyllähän siinä kiintyy yksi jos toinenkin, mutta vaikuttaa, että J osittain käyttää tilaisuutta hyväkseen - sen ei kai kovin kauaa tarvii viheltää, että tulet?

    Tämä siis kaikella kunnioituksella tuntematta todellista tilannetta tai teitä ihmisenä vaan naisihmisenä, joka on aidosti tehnyt monia virheita niin miesvalinnoissa tai miesten kanssa. Seksi ei ole sama kuin välittäminen. Hae kesätöitä ja opiskele, siitä on enemmän hyötyä kuin melkein keski-ikäisen tuurijuopon perään haikailu. Sua vaan vituttaa hetken päästä miksi käytit aikaa tähän kaikkeen. Nimim. hakemassa lisäaikaa opinnoille itsekin.

    VastaaPoista