maanantai 25. maaliskuuta 2013

Leikki on vakava asia.

Huuh. Pitänee alkaa taas hieman harjoittamaan tuota itsensä tyydyttämistä. Ihmeen monimutkaiselta tuntuu.

Pitkästä aikaa eksyin hieman sivuraiteille (eli RedTubeen...) ja katselin pari videon pätkää. Ja hain lelunikin paikalle. Ja menikö ehkä viisi minuuttia kunnes raja ylitettiin. Ja niin varkain, ettei se perkele edes tyydyttänyt. Sai lähinnä raivostumaan. Meni siis orgasmi "pilalle" kun en ehtinyt mukaan :D. En osaa selittää. Mun pitää vähän keskittyä laukeamiseen, jotta saan siitä nautintoa. Mutta taas kävi niin, että klittaa kiusatessa yhtäkkiä tunsinkin sen orgasmia edeltävän pakkautuvan kihelmöinnin, joka sitten löi vaan yli kun ei pää ehtinyt mukaan. Silloin se kihelmöinti vaan voimistuu mutta puhtaan nautinnon sijaan se alkaa lähinnä heti ärsyttämään, siis kihelmöimään "ylikierroksilla". Vähän niin kuin silloin, kun joku kiusaa mun klittaa liikaa, se tuntuu tavallaan hyvältä, mutta kuitenkin liian ... joltain. Hyvä tunne ei missään vaiheessa kasva tarpeeksi, jotta laukeaisin, vaan kääntyy ennen pitkää ikäväksi. Klitta ärtyy, kipeytyy, millä sanalla sitä nyt kuvailisi?

Pitänee siis vähän harjoitella tuota itsensä leikittämistä. Jospa se laukeaminen sillä helpottuisi. Ja muutenkin, saattais stressitasokin vähän laskea ja mieliala nousta ;).

2 kommenttia:

  1. Kyl vaan kannattaa leikkiä itselläsi ja oppia tuntemaan miten oma elimistö toimii, sitä kautta oppii nauttimaan siitä myös kaverin kanssa ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu, itselläni oon aikoinaan leikkiny ihan urakalla, nyt on vaan ollut tosi pitkä jakso kun ei ole kiinnostanut. Vähän tuntuu, että se jakso on nyt ehkä päättynyt ;)

      Poista