keskiviikko 13. maaliskuuta 2013

Lick my lollipop

Kansainvälistä suihinottopäivää vietetään huomenna torstaina, mutta ajattelin linkittää tuon hömppäartikkelin jo tänään, jotta kaikilla teillä on aikaa valmistautua ;). No, ehkä siihen ei niin hirveästi tarvitse etukäteen valmistautua, mutta onpahan nyt muistutuksena jo tänään, että sen voi sitten huomenna unohtaa ja muistaa vasta perjantaina.

Itsehän tykkään antaa ja vastaanottaa suuhoitoa. En katso olevani poskihoidossa mikään pro, mutta ehkä suunnilleen keskikastia. Omassa kaveripiirissäni pientä empiiristä tutkimusta tehneenä olen tullut siihen johtopäätökseen, että suuseksi jakaa ihmisiä hieman kahtia. Jotkut pitävät ajatusta lähinnä ällöttävänä - ällöttävyys yhdistyy hyvin usein hygieniaan, siis miehethän pissaa peeniksellään!! - jotkut huolestuvat mahdollisista sairauksista jotka siitäkin seksin muodosta voi osapuolten välillä siirtyä. Usein olen kuullut selityksen, ettei sitä haluta harrastaa ihan kenen tahansa kanssa, vaan vastaanottajan tulisi olla jo tutumpi ja kenties häneen on jonkinlainen tunneside. Toisin sanoen parisuhteessa elävät saattavat antaakin suuseksiä kun taas sinkkuna satunnaisten partnereiden kanssa siihen ei ryhdytä edes pyynnöstä. Omassa (suhteellisen suppeassa) kaveripiirissäni olen tasan kerran kuullut kenenkään mainitsevan kondomin käytön suuseksin yhteydessä. Ja sekin lähinnä pohdiskelun aiheena, että viittiskö joltain suhteellisen tuntemattomalta ottaa poskeen jos herralla olisi kumi nuppinsa suojana. Vielä suppeammassa miespuoleisessa kaveripiirissäni aiheesta ei ole juurikaan keskusteltu. En ole kuullut mielipiteitä suuseksin saamisesta (saatika antamisesta) enkä sen puoleen mielipiteitä suuseksistä kumin kanssa. No. Se osa kaveripiiriäni joka ei ole suuseksiä vastaan on aikalailla sen puolesta (yllättävää...). Suuseksin antamisesta nauttivia ihmisiä ei ole ilmoittautunut kuin ehkä pari, muut lähinnä mutisevat jotain ympäripyöreää. Mutta se tai ne (en muista onko niitä nyt kaksi vai vaan yksi, joka on myöntänyt pitävänsä suuseksin antamisesta) sanookin sitten, että olisi ihan mielellään nuoleskelemassa kullia aina kun tilaisuus tarjoutuu. Kukaan ei ole koskaan kehuskellut, että kulli maistuisi niin ihanaiselta, että sen takia siitä tykkäisi, pikemminkin poikkeuksetta kyseessä on ollut oman nautinnon saaminen siitä, että voi tuottaa toiselle nautintoa. Ja se on allekirjoittaneenkin agenda aina kun kalun suuhuni imaisen. Ja kun nyt satun tykkäämään seksistä. Haluan myös kokeilla sen useita eri muotoja (joskaan en ehkä ihan kaikkia :D). Ja varsinkin jos ei ole mahdollista syystä tai toisesta ryhtyä kunnon yhdyntään, on suuseksi mahtava vaihtoehto.

Mitä yllä linkitetystä artikkelista ei löydy, on maininta naisen vastaanottamasta suuseksistä. Toki "suihinotto" jollain tapaa kuvaa paljon konkreettisemmin kalun hyväilyä suulla, mutta jos suuseksistä puhutaan vähän yleisemmillä termeillä, onhan pimpin nuoleminenkin suuhoitoa. En ole sieltä kokeneimmasta päästä mitä suuseksin vastaanottamiseen tulee, mutta on sitäkin muutamia kertoja päästy kokeilemaan. Se on vallan toimiva mauste makuuhuoneen puolella, mutta vielä en ole siitä esimerkiksi orgasmia saanut. Eikä ole kyllä vaatimuksenakaan - tosin ei ole vastaansanomistakaan. Naisen nuolemisesta ei omassa kaveripiirissäni näytä olevan niinkään paljon kokemusta kuin suihinottamisesta - siis että ne kaverini, jotka ovat myöntäneet vastaanottaneensa suuseksiä, ovat vielä harvalukuisempia kuin ne, jotka kertovat ottavansa suihin. Olisiko syynä sitten ehkä se, ettei kovin moni mies siihen ryhdy? Vähän ehkä ristiriitaista huhupuhetta on siitäkin tullut kuultua, sillä vaikka jostain syystä stereotyyppisesti ajattelee että miehet ei niin siitä tykkää niin on kuitenkin kuullut että jotkut ovat enemmän kuin mielellään nuolemassa tussua. Taitaa olla ennemminkin niin, että me naiset vierastetaan jostain syystä suuseksin saamista ja kenties naamioidaan se ajatukseen, että se on miesten syytä kun eivät sitä anna. Ja syitä suuseksin vierastamiseen on niitäkin lukuisia, eikä vähiten kuultua ole puhe - jälleen - hygieniasta. "Mutta kun sehän voi vaikka haista pahalle tai olla likainen..." Joo, tottahan se, mutta meillä täällä Suomessa monesta vessasta löytyy käsisuihku, jolla voi paikkojaan pestä ja raikastaa jos ei jopa suihkuun asti mene. Ja mitä hajuun tulee, oma kokemukseni on se, että jos pimppi tuoksuu kiihottumisesta, on mies siitä jopa innoissaan ;). Jotain eläimellistä kai, mutta parin partnerin kohdalla olen tähän törmännyt. Sormet viedään pillun mehuihin ja kohta niitä haistellaan ja maistellaan - ja sitten jörnitään kuin mikäkin kiimainen eläin. Mitä lie feromoneja..

Voisin sanoa, että suuseksiä kannattaa kokeilla. Niin antajana kuin vastaanottajanakin. Ei sitä ehkä kerrasta handlaa, mutta harjoittelu auttaa tässäkin asiassa. Olen ainakin itse oppinut kaikenlaista, vaikka en edelleenkään usko olevani mikään ammattilainen. Kuten artikkelissa kirjoitetaan, kaikki niksit ei toimi kaikilla, parhaan tuloksen saanee kun oppii tuntemaan partnerinsa mieltymykset ja herkät kohdat. Sama pätee ehkä vastaanottajana olemisessakin, ainakin näin naisnäkökulmasta katsottuna. Mun on pitänyt hieman opetella olemaan siinä nuoltavana, alkuun jännitin sitä aivan helvetisti. Edelleenkin taidan jännittää - lähinnä pilluani - mikä luultavasti vaikuttaa myös saatavan nautinnon määrään. Jos oppisin olemaan rentona, saattaisi se orgasmikin sieltä irrota. Ja jos oppisin myös tunnistamaan paremmin, mikä mun kohdallani eniten tuottaa nautintoa, voisin myös kertoa siitä parnterilleni.

Vaikka huomenna olisikin kansainvälinen suihinottopäivä, niitä taitoja kannattaa harjoitella vaikka joka päivä ;).

5 kommenttia:

  1. Hyvin annettu suuseksi on parhaimpia asioita mitä voi toiselle tehdä mutta on totta että se vaatii usein tietyn luottamuksen ilmapiirin ja sitä ei välttämättä yhden illan tarinoista löydy.Kun pääsee yli turhasta ujostelusta ja uskaltaa heittäytyä antamaan tai saamaan,harvoin jää orgasmi tulematta jos loppuun asti halutaan mennä.Meiltä miehiltä vaatii hieman enemmän nyanssien ymmärrystä kun sitä annamme mutta fiksu nainen osaa myös ohjata tilannetta itselleen nautinnolliseen suuntaan.Koskaan en ole ymmärtänyt ,miksi naiset jännittävät pilluaan,kerro sinä mikä siinä jännittää?Pelkäättekö että oma on jotenkin ruma tai erilainen vai mistä kyse?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin no siis, kirjoitin ehkä hieman harhaanjohtavasti tuosta pillun jännittämisestä. Siis tokikin naiset saattavat jännittää, onko se oma pimpsa jotenkin kumman näköinen toisen mielestä, varsinkin kun pornossa nähtävät pillut ovat joskus varsin nättejä. (Joo, löytyy sieltä niitä vähemmän nättejäkin, mutta eihän se katsos meitä vakuuta.) Tai onko se nyt varmasti raikas ja sopiva nuoltavaksi, tai ihan mitä vaan. Itse tarkoitin jännittämisellä siis lihasten jännittämistä: vähän samalla tavalla kuin jos olisi kamala vessahätä eikä vessaa lähimaillakaan, tai kun masturboin ja laukeaminen on hyvin lähellä, silloin jännitän lihaksia ja laukeamisen yhteydessä niiden rentoutuminen ja sykkiminen tuntuu usein voimakkaammalta. Mutta kun jännitän niitä jo alusta lähtien, kiihottumiseen tarvittava rentous jää olemattomaksi ja silloin ei se kiihottuminenkaan onnistu parhaimmalla mahdollisella tavalla. En tiedä onko muilla yhtään samantyylistä toimintaa vai olenko se vain minä :D tai saako tästä sepustuksesta edes mitään selvää. Mutta siis, samaa lihasten jännittämistä huomaan tekeväni myös yhdynnän aikana. Asento vaikuttaa jonkin verran, mutta myös työntöjen nopeus. Silloin onkin jo hankalampaa heittäytyä aivan rennoksi. Ja toki joskus ihan kiusallani parnterin levähtäessä kalu yhä mun sisällä puristelen lantionpohjan lihaksiani saadakseni miekkosen säpsähtelemään :D.

      Mutta niin. Meille naisille tahtoo nuo ulkonäköasiat olla pikkasen liian tärkeitä, olipa kyse sitten omasta naamasta, kehosta tai vaikka siitä pimpsasta. Yksilöitähän tässä ollaan, eikä voi olettaakaan että jokaisen värkit näyttävät yhtä hyviltä tai samanlaisilta. Jos mua suuseksin aikana jokin ulkonäköön liittyvä asia jännittää niin mun maha ja läskit reidet. Vaan eipä niillä näytä olevan mitään vaikutusta ainakaan tuohon tämänhetkiseen leikkikaveriin. Joskus tuossa viime kesänä kauhistelin omaa karvoitustani, sillä en ollut tehnyt sille mitään ikuisuuksiin ja sitten yks kaks joku mies halusi haudata naamansa sinne. Jokseenkin oli pöheikkö vastassa ja varmaan sai yhden jos toisenkin karvan kaivella kieleltään.. Mutta, tämänhetkinen leikkikaveri näyttää pitävän enemmän "luonnontilaisesta" pillusta, ainakin on sellaista kommenttia tullut, ettei hän ymmärrä miksi pitäisi ajella tai väkivalloin revityttää karvansa irti kun ne sinne on kerta kasvaneet. On muutenkin sellainen eräjorma mielipiteiltään joskus, että luonnollisuus päästää mut pälkähästä :D.

      Ja itseasiassa... Olin joskus hetken aikaa sitä mieltä, ettei mulla ole kovinkaan nätti pillu, en tiedä mikä siinä oli mutta se ei vaan jotenkaan näyttänyt hyvältä. Mutta myöhemmin (ehkä liittyen karvojen ajeluun ja kun näki paikkansa ensimmäistä kertaa sileinä sitten lapsuuden, jolloin sitä ei kyllä tullut tuijoteltua..) on mielikin muuttunut suvaitsevampaan suuntaan. Ihan kiva pimpsa mulla on, ja näyttää kelpaavan myös muille :D :D

      Poista
    2. Pikku-kulta, kyllä jokainen pillu on kaunis kunhan sitä ei päästä patinoitumaan.


      http://valkoinensilkki.blogspot.fi/

      Poista
  2. Hämmentävä kirjoitus. Mulla ei ole kokemusta nyt niin monen miehen kohdalta, enkä ole asiasta koskaan muiden naisten kanssa puhunut, mutta oon aina ajatellut että suuseksi toimii molempiin suuntiin vastavuoroisesti. Ei ole tullut mieleenkään, että joku nainen voisi vierastaa nykyään suuseksin saamista, enkä ole sellaiseen mieheen törmännyt joka sitä vierastaisi. Mulle se on suuseksin antamisen lisäksi niin olennainen osa seksiä, että oon kuvittelut sen olevan itsestäänselvää kaikille. On hämmentävää törmätä naiseen, jolla ei paljoa kokemusta suuseksin saamisesta. Se on ihan mahtavaa, enkä minä ainakaan antaisi jos en myös saisi.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Vastavuoroisuus on vallan hieno asia, mutta en ole itse liittänyt sitä seksiin. Ainakaan samalla tavalla kuin vaikkapa kotitöihin, hartiahierontaan... Löytyy monia naisia, jotka sanovat etteivät nauti suuseksin saamisesta tai jopa kerrassaan vierastavat sitä. Itse vähän luulen, että taustalla voi olla juurikin se, ettei sitä suuseksiä olla saatu kokeilla tarpeeksi. Mutta en mä siltikään ihan hulluna lähde sitä suitsuttamaan, ei ole ainakaan vielä kävellyt vastaan montaa jotka olisivat nuolemisessaan oikeasti hyviä. Tai mitä mä voin verrata kun ei kerta kokemustakaan ole kamalasti? No, voin kuitenkin sen sanoa, ettei ole joka nuoleva jamppa saanut mulla sukkia pyörimään jalassa tai edes kovinkaan ihmeellisesti kutitellut oikeita kohtia. Taitolaji tottamaar, ja enemmän kuin tarpeen olisi se, että me leidit opastettaisiin vähän mistä tykätään, mitä voisi tehdä ja kuinka lujaa tai hellästi.

      Mutta siis, mitä siihen vastavuoroisuuteen tulee.. En mä laskeskele, että nyt kun sä herraseni nuolit mua kymmenen minuuttia, mä imutan sua kymmenen minuuttia. Mä vähän niinku tarjoudun ottamaan suihin, koska pidän siitä ja haluan tuottaa toiselle nautintoa. Jos toinen haluaa tehdä samoin niin siitä vaan. Saatan mä tietty joskus vihjata jos oikein tekee mieli.. :D Mutta kyllä kaikkien pitäisi vähintään kerran kokeilla suuseksiä - sen antamista ja saamista.

      Poista