torstai 6. kesäkuuta 2013

Ei maha mittää

Saan jotku sairaat kiksit siitä, kun lihakset on kipeenä. Kai se on vaan merkki siitä, että tuli tehtyä jotain. Kuten eilen. Ei tietenkään ole kiva olla näin jäykkis heti herättyäni, mut silti. Jännää, eikö?

Näin eilen opiskelukaveria pitkästä aikaa. Höpöteltiin muutama tunti ja köpöteltiin pitkin Helsingin katuja. Satuin mainitsemaan J:n johonkin asiaan liittyen, ja siitä eteenpäin se saatanan mies pyöri mielessä siihen asti kunnes nukahdin. Tuli ihan kunnolla ikävä. Nyt vittu haloo. Ja se on taas jättäytynyt yhteydenpidossa, mikä ei tietenkään ihan hirveästi auta. Mutta joo. Tuskin se enää viikkotolkulla missään luuraa. Vähän ehkä saatan toivoa, että se pistäis taas samalla tavalla viestiä kun on tulossa kotiin. Vaan mistäs mä tiedän, se vois yhtä hyvin jättää kokonaan mainitsematta ja sit multa valahtais löysät pöksyyn kun joku ilta näkisin sen Paikallisessa muina miehinä ryystämässä kaljaa. Näin on käynyt ennenkin.

No niin, josko vaihtais aihetta. Sain viikon lomaa töistä. Ja vieläpä vallan mainioon kohtaan. Toki se on palkatonta, ei oo viel ehtiny kertyä niin paljoo lomapäiviä. Mutta paskaako sillä väliä. Ajattelin hurauttaa vanhaan opiskelukaupunkiini moikkaamaan sinne jääneitä. Ja jatkaa matkaa vielä vähän pidemmälle toiseen kaupunkiin, jossa asuu pari muuta opiskelukaveria. Muuhun ei sit rahat taida riittääkään vaikka ehtishän siinä jonnekin muualle.

Ei taas mitään asiaa. Turha kai mainita, että panettaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti