torstai 27. kesäkuuta 2013

Hellepäivä

Jep. No, tein sen vatsalihastreenin, jonka aikana herralta tulee viestiä. Sattuu kuulemma joka paikkaan. Hienoa, niin sitä pitää. Vähän viesteillään siinä, sitten painelen suihkuun. Onko muuten taivaallisempaa oloa kuin se, kun saa kuorittua noin sentin paksuisen kuona-, pöly- ja hikikerroksen iholtaan viileän suihkun alla? Mutta koska ulkona oli noin tsiljoona astetta lämmintä, en meinannut keksiä mitään päälle pantavaa. Tai lähinnä paitaa. (Uhkaako näistä kaikista päivityksistä tulla jotain vaatekriisi-itkuja?) Kiitos sen liikuntainnostukseni, monet paidat on vaan yksinkertaisesti liian isoja ja näyttää aika kamalilta. Ja koska mä olen niin värikäs persoona varmasti puolet mun koko vaatevarastosta on mustaa. Jep. Laita nyt vittu musta paita ja helevetin tummat housut tonne 30 asteen helteeseen kun aurinko porottaa täysillä. Vihdoin muistin jonkun viisi vuotta vanhan paidan olemassaolon ja päädyin laittamaan sen. Hienoa, jospa sit uskaltautuis bussiin ja suuntais kaupoille. Bussissa saan viestin J:ltä, tupakka on loppu ja herra miettii kuinka uskaltautuu kioskille ilman jallua. Toivon että se vitsailee, mutta epäilen. Kerroin olevani matkalla keskustan suuntaan ja bussiin meinaa sulaa. Sanatarkasti "vittu tänne bussiin sulaa". "Vittu?" No sekin, kaikkien muiden ruumiinosien kanssa. "Sulaa?" Ihan valuu. "Yäk." Älä urputa, tykkäät kuitenkin. Jotain se jatkoi tupakan hakemisesta, jolloin vastasin, että mä ehtisin noin 20 minuutissa jos on noin vaikeeta. Mitään taka-ajatustahan mulla ei asiassa ollut. I swear. Pientä kädenvääntöä, lopuksi: "korkkaanko viinin ku sä kuitenki juot sen?" Tee mitä haluut, mut en aatellu juoda sun viinejäs. Kävin ostamassa pari toppaa.

Herran luona ei ollut aivan niin infernaalisen kuuma kuin ulkona. Herra laskee rahoja pöydälle, "kiitos", ja tyrkkää viinilasin kouraan. Selvä, maistellaan sitten. Siinä on sentään pari jääpalaa mukana. Kauaa ei keittiössä istuta polttelemassa kun J toteaa ettei jaksa olla istuallaan. Mennään makkariin ja vaan makoillaan siinä. Paikallaan ollen oli melkein sopiva olo. Makaan silmät kiinni ja kuulen herran ottavan housut pois. Arvelen tietäväni mikä on idea, ja lunkisti poistun vessaan, matkalla otan omat housuni pois. Kun tulen takaisin, ruudulla pörrää joku kerrankin ihan herkullinen pornon pätkä ja herra makaa sängyllä kalu heräillen. Kiipeän viereen, hitto sitä huokausta joka kuului kun vein kuuman käteni kalulle. Rauhallisesti hieron kalua katsellen samalla videota. Pientä herra ja palvelija -meininkiä, joka usein toimii mulle jos on tyylillä tehty. Pakkohan se oli kohta viedä sormet omien pöksyjen sisään.. Juu, vois olla harjottelun paikka siinä, että leikkii molemmilla, keskittyminen oli melkoisen hankalaa :D. Kiehnäsin vähän ylemmäs, jotta ylsin J:n huulille. Sänki oli kuin hiekkapaperia - ei, jotain vielä terävämpää - huulet kihelmöi jälkikäteen. Haluutko maistaa? Nyökkäys. Vein sormeni J:n huulille, sain kaipaamani reaktion. Jotenkin "eläimellistä" kun se mies huokaa kiimoissaan haistaessaan ja maistaessaan, saan ihan kunnon kiksit siitä. Ja se kulli... Pakkohan se oli liu'uttaa huulien väliin ja imeä ihan kunnolla. Valehtelematta, posket oli aivan kipeenä. Olisin kaivannut sitä kullia sisääni, mutta huomasin että nyt mennään ihan vaan rauhallisella käsipelillä, luultavasti krapulan voimakkuuden takia. Se sopi mulle, ehtiihän sitä muulloinkin. Imaisin myös kasseja tasapuolisuuden vuoksi, ihme ja kumma eivät olleet kovinkaan hikiset :D. Yritin parhaani ja annoin kaikkeni. J:tä saattoi hieman ketuttaa, sillä loppuhuipennusta ei tullut. Ei siinä, ei mullakaan aina tule jos itsekseni leikin. Tarttee kuitenkin sen tietyn kiihottumisen tason, eikä sitä joka kerta vain saavuta.

Käytiin tupakoimassa, herra täytteli omaa lasiaan, itse kieltäydyin lisästä. Juteltiin niitä näitä, kunnes taas jossain vaiheessa jollain verukkeella herra siirtyy makkariin. Käyn jälleen vessassa ja seuraan perässä. Uusi video pyörimässä. Herralla on enemmän virtaa osallistua puuhaan, joskin pysytellään edelleen käsitöissä. Oma peppuni saa paljon huomiota. Jopa siinä määrin, että nyt ollaan herkillä. Se mies ei kiihkoissaan oikein pysty hillitsemään sitä voimankäyttöä, mikä tuntuu sitten päivän tai jopa kaksi. Annoin herran leikkiä ehkä hieman liian pitkään, lähinnä vain siitä ilosta että se näytti nauttivan puuhistaan. Lopulta oli kuitenkin vihellettävä peli poikki ja siirtää peppu pois sormien ulottuvilta, mentiin liian kauas kivun puolelle. Jatkoin herran kalun kimpussa, leikittelin sen huulilla, näykin ja imeskelin, kuuntelin sen huohotusta. Yritin miettiä mitä pientä tuhmaa voisi sanoa, sillä vaikutti siltä, että fiilikset oli herralla hieman liian heikot. En vain keksinyt mitään, mikä ei olisi kuulostanut lähinnä naurettavalta. En keksinyt mitään, mikä kuulostaisi luonnolliselta mun suuhun huomioiden tilanteen ja vastapuolen. Hitto. No, ei sitte, huokailin ja ynähtelin sen sijaan. Aika pakottaen herra sitten laukesi, itse en tykkää ollenkaan niistä laukeamisista omalla kohdallani. Ne ei loppujen lopuksi tarjoa kummoistakaan tyydytystä eivätkä ainakaan rentouta samalla tavalla kuin oikeissa fiiliksissä saavutetut orgasmit. Kuuntelin kuinka J:n hengitys muuttui taas raskaammaksi ja pikkuhiljaa kuorsaukseksi. Itsekin torkahdin, oli hyvä olla. Jossain vaiheessa havahdun J:n liikkeeseen, herra kohottautui istumaan ja vilkaisi kelloa. "Vittu nyt oon jo myöhässä". Kello oli suurin piirtein niin paljon, että herran ois pitänyt olla satamassa jo, hakemassa laivalle unohtunutta laukkuaan. Olinhan mäkin tiennyt, että herralla oli satamaan meno, mutta ajantaju oli kokonaan kadonnut. Salamana herra painelee suihkuun, mä puen päälleni, kerään kamani ja asettelen hikistä, pörröttynyttä tukkaani astetta paremmaksi. Painellaan ulos, herra vaikuttaa kovinkin yrmyltä, huikkaan vaan meneväni sinne, minne olin alun perinkin ollut lähdössä, toivottavasti herra saa laukkunsa takaisin. Jatketaan eri suuntiin, mua hieman harmittaa. Käyn kaupoilla, J:ltä tulee viesti "pitäis saada laukku takas, pitää vaan vähän odotella". No hyvä, pyydän anteeksi vaikka en yksin syyllinen oliskaan. "Syytäki. Tulit häiritsemään krapulanviettoa." Mulla oli liian kiire imeä jonkun kullia että ois kelloa ehtiny kattoo. Pari viestiä tipotellen lisää, totean suuntaavani Paikalliseen. Ei mene kovin kauaa, kun herra ilmestyy sinne. Tuopit tyhjenee aika hyvää vauhtia, totean tupakalla että mitenkäs se huominen lenkki. "Lunkisti..." Herra poistuu puolen yön paikkeilla nukkumaan, itse lähden puoli tuntia myöhemmin.

2 kommenttia:

  1. Mä tarttisin just nyt sun tyylisen hyvin koulutetun Nartun,sen verran darraa pukkaa päälle...;-)

    VastaaPoista