maanantai 10. kesäkuuta 2013

Seksinnälkä.

Herra palaa tänään Helsinkiin. Mutta niin myöhään, ettei tämä kunnollinen työntekijä voi mennä nussittavaksi. Huomenna siis, jos seksijumalat suovat, saan töiden jälkeen sitä jumalaista kullia. Ah. Sitä onkin odoteltu jo hetki. Hitto vie, riittää kun edes vähän ajattelee tuhmia ni johan on pöksyt märkänä. Mutta jotenkin fiilistä syö se, että mieleni takahikiällä hieman taas luulostelen, että odotan jotain liikaa. Eihän se viimeksikään mikään panojuhla ollut, joskin seuraavana päivänä oli jo parempi. No, ihan sama tässä vaiheessa, kunhan saan edes jotain muuta kuin lämmintä kättä (tosin ei se käsikään pahitteeksi olisi...). Saa nähdä, miten tässä käy. Mä vähän niinku vaan oletan, että huomenna menen sinne. Noh, itsehän J kysyi eräässä viikonlopun viestissään että kai tulen heti imeskelemään kun hän kotiutuu. Aika varma olen kyllä siitä, että huomenna kutsu kuuluu.

Kokeilin tässä päivänä eräänä vähän vanhoja vaatteita. Päällähän ne roikkui, housut tippuivat jalasta. Ehkä tää liikkumisinnostus kantaa oikeasti jotain näkyvääkin hedelmää :). Eikä siis vain psyykkistä hyvinvointia ja kohoavaa peruskuntoa. Ja pakko sanoa, mä oikeastaan tykkään siitä näystä, mikä peilistä näkyy kun yllä on uusi urheilutoppi ja tiukat juoksuhousut... Joskus muutama vuosi sitten en olisi voinut kuvitellakaan mitään sellaista. Eikä se näky täydellinen ole vieläkään (ei lähelläkään), mutta pointti tässä onkin nyt se, että oikeasti jopa tykkään siitä näystä. Vois paskemmaltakin näyttää. Vielä kun tulis allergiseksi suklaalle niin elämä ois helpompaa :D.

Luin viikonloppuna iltalehdestä tai -sanomista jonkun typerän jutunpätkän, jossa joku japanilaismies kertoi laihtuneensa kahdessa kuukaudessa reilut neljä kiloa - pelkästään runkkaamalla. Keskiverto runkkaus kuluttaisi noin saman verran kaloreita kuin 200 metrin sprintti. Vitsailtiin asiasta J:n kanssa ja herra huvikseen laskeskeli paljonko painaisi jos ei olisi koskaan runkannut. Hyvin epätieteellinen ja varmaankin aika tuulesta temmattu tulos oli, että melkein sata kiloa enemmän :D. Pohdiskeltiin myös kuinka paljon painais jos olis nussinut aina kun mieli tekee. "Tulos" oli, että oltas parisataa kiloa miinuksella.. Jep. Runkkaamisesta kun oli puhe, aloin pohdiskella omaa runkkailuani. Harvaksi on jäänyt varsinkin viime syksystä lähtien. Keväällä oli vielä paljon useammin pelit ja vehkeet surisemassa. Mutta niinhän siinä on käynyt, että ei se vaan "oikeaa" seksiä (eli jonkun kanssa harrastettua) voita, eikä tee edes mieli kun tietää ettei se tunnu yhtä hyvältä. Pitäisi kuitenkin ehkä ihan vaikka huvinpäiten herätellä sitäkin osaa itsestään. Ei olisi niin tuskastuttavaa kun tää leikki joskus oikeasti loppuu. Sitten kun se kuiva kausi taas iskee. Mutta huomasimpas kertana eräänä, että tuntuu etten osaisi enää edes laueta. Se koko homma tulee niin varkain, ettei fiilikseen pääse kunnolla mukaan. Onko siinä mitään järkeä? Mutta siis. En saa sitä samaa fiilistä kuin joskus aiemmin, enkä laukea yhtä hyvin. Nyyh. Harjoituksen puutetta, veikkaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti