tiistai 30. heinäkuuta 2013

Biting my lip

Holy fuck mikä panetus. Istun sohvalla toinen jalka penkillä, sormet eksyy väkisin olohousuista sisään. Sokeroinnista on kolme viikkoa aikaa ja sänki tuntuu pehmeänä. Suihku puolestaan on pehmittänyt ihon noin muuten. Tuntuu hyvältä sormenpäissä. Ajatukset vain harhailee ihan minne sattuu eikä mielessä pysy mitään lyhyttä hetkeä kauempaa. Hetkeä aiemmin vilkaisin Redtuben tarjontaa, mutta ei vaan sytyttänyt yhtään. Ja kuitenkin mieli jatkaa levottomana, panettaa...

Nää on niitä hetkiä kun toivoisin kovasti, ettei mikään niin arkipäiväinen kuin työ määräisi mun aikatauluja ja tekemisiä.. Nyt nimittäin tekisi mieli ehdotella yhdelle jos toisellekin jotain pientä kivaa ja lähteä pariksi tunniksi peuhaamaan. Vaan eipä tässä oikein pysty, vaikka ei se aikaisin mahdollinen herätys olekaan. Huomenna onnistuu vielä vähemmän, yhdeksän tunnin työpäivä jatkuu iltaan, ja seuraavana aamuna juurikin se kamalin herätys.

Pakko kai se on hieman leikitellä tänään, muuten en saa rauhaa.. Tekisi mieli myös leikitellä eräällä kuvalla, jonka onnistuin itsestäni ottamaan. Ei mitään kummoista, olen vain jokseenkin kovin tyytyväinen siihen ;).

37 000 selauskertaa pärähti mittariin. Vaikea arvioida kauanko menisi, että 40 000 täyttyy. Viikon loppuun vai kenties ensi viikkoon?

Helvetti, missä se värisevä ihanuus on..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti