maanantai 4. helmikuuta 2013

No okei, kun nyt kerta vaaditaan.

Kertoilempa sitten kuitenkin eilisen puuhista. Siis mikäli vielä muistan miten se kaikki nyt menikään...

Istuttiin ensin J:n keittiössä, kunnes herra käy vessassa ja kuulen sen menevän makkariin. Seuraan kohta perässä, mies makaa vatsallaan sängyllä ja kapuan viereen samaan asentoon. Käsi hakeutuu heti mun pepulle, puristamaan, läpsimään.. Kohta pitää päästä farkkujen sisään, joten ujutan niitä vähän alemmas. Sormet sujahtaa pitsisten housujen sisään, puristaa pehmeästi ja ujuttautuu vakoa pitkin alemmas. Olen jo valmiiksi kostea, mutta kun kaksi sormea painuu sisään ja aloittaa liikkeensä, kosteus vaan lisääntyy. Toinen käsi hamuaa tietään klitalle, sitten onkin jo vaikea pysyä paikallaan. Sormet lipsuttaa nappulaa, toiset hieroo pillua. Taustalla soiva musiikki lähes hukkuu siihen litinään.. Lopulta passitan kädet pois, riisun farkut ja ryhdyn availemaan J:n vyötä. Sitä huokailua on ihana kuunnella kun puristan lämpimää kalua kädelläni, tunnustelen samettisen tuntuista terskaa ja kiusoittelen kiveksiä kuljettamalla sormenpäitä niiden ympärillä. Aikani saan ahkeroida ranteet rutisten, kunnes J kiepauttaa mut takaisin vatsalleni ja asettuu päälle. Peppuun olis kova hinku, ja vaikka vastustelen, sinnehän se ujutetaan. En edelleenkään pysty rentoutumaan tarpeeksi, J ei edelleenkään malta ottaa rauhallisesti, se kalu on edelleenkin sen verran iso että vaatis ehdottomasti jonkinlaista esivalmistelua ennen kuin oikeasti pystyisin siitä nauttimaan. Jonkin aikaa yritän, mutta lopulta mun on vaadittava J:tä lopettamaan. Jäädään taas hetkeksi makoilemaan päällekäin, kunnes J nousee ja suuntaa suihkuun.

Istuskellaan taas jonkin aikaa keittiössä, kunnes J toteaa ettei jaksa istuskella. Uudestaan makkariin, tällä kertaa webbikameran kautta joku tyttö esittelee pilluaan. Siihen ei juurikaan jakseta keskittyä, kun toistemme kiusaaminen on paljon hauskempaa. Pari nappia auki, ja J saa rinnan nuoltavaksi, mun käsi viihtyy hyvin sen kalun ympärillä. Tosin en malta pitää kieltäni erossa siitä, joten lopulta on siirryttävä herran jalkojen väliin. Jossain vaiheessa musiikki lakkaa ja webbikamerakin näyttää oikkuilevan. J nousee laittaakseen lisää musiikkia, mä jään siihen sängyn reunalle selkä J:hin päin odottelemaan. Herra vaan ei tulekaan takaisin sängylle, vaan tönäisee mut kontilleen. Apua mikä itsetietoisuuden tulva! Mutta puren hammasta ja työnnän persettäni paremmin näkyville. Sitten uskaltaudun viemään sormeni klitalle leikkimään, tais näkyä kivasti kun J:n suusta pääsi kiihottava huokaus.. Kauaa J ei malta katsella, vaan kuulen sen kolistavan laatikoita kortsua kaivaessaan. Jatkan leikkimistä kunnes tunnen J:n kapuavan taaksen ja asettelevan kalunsa oikeaan kohtaan. Huu-uuh, ihan hullu tunne! Ei se paras asento mulle, siis olla niin korkeasti kontillaan, se kalu yltää ihan liian pitkälle. Oli vähän kestämistä, mutta toisaalta.. J tönäisee mut kumoon ja ohjaa menemään selälleen. Hitto mitä menoa, välillä pienin liikkein ihan siinä huulilla, sitten voimakas työntö pohjaan saakka. Välillä se mies nussii kuin mäntä, pitelin sängynpäädystä kiinni etten ajautuisi koko ajan eteenpäin. Liian vauhdikas meno johtaa siihen, että kalu lipsahtaa kokonaan ulos ja junttaa aika kipeästi ohi maalin. Tais J:täkin vähän sattua, kun mies kiipeää pois päältä. Tosin kumi vaan hittoon ja käsipeli saa jatkua. Osallistun hieromalla kiveksiä ja painelemalla eturauhasta. Mieshän ihan sätki lauetessaan... Mmmh.

Istutaan jälleen keittiössä ja jutellaan niitä näitä. Jollain verukkeella siirrytään taas makkariin, J etsii pätkän pornoa ja pistää pyörimään. Itse en siitä niinkään innostu, ja olen enemmän kuin tyytyväinen, kun video katkeaa. J sujauttaa kumin kalulleen ja mä kiipeän päälle. Auh, sisuskalut taitaa olla jo ihan mustelmilla kun tuntuu, että munasarjat on pois paikoiltaan tai jotain. Ja uuh mikä vauhti taas ajoittain..! Vittu mä rakastan sitä kalua. Taiteilen siinä melkoisen tovin, välillä tehden työt oikeasti itsekseni ja välillä naiden vastaan tai pysytellen paikallaan jotta se mies panee parastaan.. Lopulta jalat on niin pahasti maitohapoilla, että hädin tuskin pääsin pois siitä. Jään ketarat levällään makoilemaan J:n kainaloon, ihana tunne kun pillu saa tuuletusta :D. Höpötellään niitä näitä, hyvä ettei nukahdeta. Lopulta noustaan ja herra vääntää mulle taas sellaset kurmeet että ois Välimäen Hanssikin kateellinen.

Loppuilta meni pitkälle aamun pikkutunneille asti keittiössä jutellessa. Lopulta lähempänä viittä mun on pakko luovuttaa ja kömpiä nukkumaan. Tosin en ehtinyt edes nukahtaa ennen kuin J kömpii mun taakse, vie jäisen kätensä rinnalle ja painaa lantionsa vasten peppua. Aikansa siinä hieroskeltuaan J nykii mun pöksyt pois ja asettelee kalunsa reisien väliin, samalla toinen käsi etsiytyy klitalle. "Ni sä et siitä pepusta nyt oikeen lämpene, vai..?" Ikävä kyllä en ihan hirveesti, eri asia itsekseen leikkiessä kuin jonkun toisen kanssa. "Jaa, mitäs sä itsekses sit oikein teet? Hukkaat tavaroita?" Hah, ei ne mitään huku... Samalla kalu tunkeutuu sisään saaden mut huokaisemaan. Ihan ei nyt olla luvallisilla teillä, totean kun kumi puuttuu. "Niinkö? Tykkäät kuitenkin.." No niin hitto vie teenkin. En tiedä mikä siinä on niin kihelmöivää... Tyhmäähän se on, että edes vähän lipsuu. Aikansa kiusattuaan ja "lipsuttuaan" J asettelee kumin paikalleen. Mä jään selälleni makaamaan jalat J:n lantion päällä kun J ujuttaa kalunsa sisään vähän niin kuin olisi lusikassa. Rauhallista nussimista, välillä nopeampia ja pidempiä työntöjä. Alan olla jo liian väsynyt, jotta kostuisin oikein kunnolla, ja kalun kulmakin on sen verran vino, että tuntuu kuin kuluisin oikeasti puhki. Siihen vielä päälle se, että iskee aivan massiivinen kusihätä... J kiusaa loputtomiin pysytellen välillä paikallaan ja sitten yhtäkkiä työntyen pohjaan saakka. Se mies vissiin nauttii kuullessaan mun valitusta ja voihkimista... ;). Lopulta pakenen vessaan ennen kuin rakko halkeaa.

Kömmin takaisin nukkumaan, J jää keittiöön lipittämään kaljaa. Ei mitään hajua paljonko kello on, kun J tulee sänkyyn, painautuu jälleen ihan kiinni ja kevyesti puristaa rintaa. Aikansa mies jaksaa jatkaa herättelyään, ja lopulta käännyn ympäri ja vien käteni kalulle. Puoliunessa hieron sitä, samalla J kiusaa rintoja nipistellen ja nuollen. Ranne vääränä ahkeroin, mutta taitaa herrakin olla jo liian väsynyt siinä vaiheessa. Jätetään puuhat lopulta sikseen, vihdoinkin saan nukahtaa.

4 kommenttia:

  1. Mahtavaa luettavaa ;)

    VastaaPoista
  2. Mahtavaa se oli käytännössäkin ;)

    VastaaPoista
  3. oon ihan koukussa sun blogiin neiti s! oot hauska, avoin ja rehellinen, tätä lisää ;) t. toinen nainen, joka on antanut eräänkin herran sekoittaa päänsä

    VastaaPoista
  4. Kiitoksia :) kiva kuulla että mun jorinat kiinnostaa! Tsemppiä sen kaksilahkeisen kanssa. Can't live with them, can't live without them...

    VastaaPoista