sunnuntai 24. helmikuuta 2013

No self-control.

Joskus sitä vaan katsoo itseään eikä voi ymmärtää kuinka heikko ja vietävissä sitä onkaan.

Missä olin eilen? Saattaako arvata? Että keneltä tulikaan tekstiviesti "eihän mun pitäny enää tällasia viestejä kirjotella, mut arvaa mitä tekis mieli ;)". Ja sen sijaan, että olisin kertonut sille miehelle mistä kanat pissii, olin heikko ja lievän vastusteluilmauksen jälkeen lähdin sinne.

Alkuun tunnelma oli jokseenkin hankala, ainakin musta tuntui siltä. Jotain juteltiin keittiössä, kunnes varmaan lähemmäs 1,5 tunnin päästä herra nousee ylös, tulee eteen seisomaan, silittää selkää ja toteaa pitäiskö hänen viedä mut sänkyyn vai keittää lisää teetä. Hetken olen kahden vaiheilla, joskaan missään vaiheessa ei käynyt mielen vieressäkään että olisin kieltäytynyt kokonaan. Vein lopulta käteni housun etumustalle ja kuuntelin herran huokauksia. Käsi hamusi housuista sisään, tuttu kalu tuntui hyvältä käsissä. Herra taiteili multa rintsikat auki, siirryttiin makkarin puolelle. Taiteilin farkut erittäin elegantisti pois, sillä aikaa J meni sängylle makaamaan. Kiipesin hajareisin päälle, kiusoittelin kalua painautumalla sitä vasten (tosin en tiedä kumpi siinä kiusoitteli ja ketä...) ja kun en malttanut olla enää kiltisti, ohjasin kalun oikeaan kohtaan ja istuin päälle. "Onkos tää nyt turvallista?" On. Mmmh, mulle ilman kumia nussiminen ei juurikaan erilaisemmalta tuntunut, mutta huomasin kyllä J:ssä muutoksen. Ai hitto kun oli kiihottavaa... J ohjaa mut nousemaan pystympään, uskaltaudun "esiintymään" sen verran, että leikittelen paljaalla rinnalla ja puren huulta silmät kiinni. J sujauttaa sormensa klitalle ja antaa oman lisämausteensa keinutukseen. Sellaista menoa taas, että melkein pelotti. Pitkän urakan jälkeen pääsin hädin tuskin pois siitä päältä, jalat täristen. Jäin kylkeen kiinni makoilemaan, kauaa ei mennyt kun J tarttuu kädestä kiinni ja vie sen kalulleen. Leikittelen kiveksillä, kiusoittelen sormenpäillä, herra tuo oman kätensä mukaan. Kohta J kiepauttaa itsensä mun päälle. Levitän jalkani ja J vie kalun huulille, kiusaa hetken ja painautuu sisään. Makaan selälläni jalat koukussa, kädellä painan sängynselkämystä vastaan kun J nussii nopeuttaen tahtia. Käsi puristaa hiukset myttyyn ja tukistaa, mmm kiihkeää. Välillä pieniä työntöjä aivan siinä aukon suulla, sitten pitkä ja rauhallinen työntö pohjaan asti. Tahti nopeutuu, työnnöt pysyvät pitkinä, väristykset kulkee kylkiä pitkin. Lopulta, nopean ja kiihkeän tahdin jälkeen herra pysähtyy huohottamaan korvaan ja jää päälle makaamaan.

Keittiössä jatketaan jutustelua, tunnelma on jo paljon rennompi kuin alussa. Jossain vaiheessa käyn vessassa, ja kun tulen takaisin, J tarttuu kyljistä kiinni ja ohjaa mut painautumaan peppu vasten kalua, herran istuessa ikkunasyvennyksessä. Kädet painelevat reisistä peppua tiukemmin kalua vasten, sitten herra sujauttaa pöksyt pois tieltä ja ohjaa kalun reisien väliin. Ihmettelen kummalliselta vaikuttavaa työskentelyä ja kysyn mitähän herra mahtaa yrittää. "Sun sisään tässä yritän.." Nojaudun eteenpäin, kädet tukevat jakkaraan ja herra levittää reisiä ohjaten kalua kohdalleen. Vähän kerrallaan se painuu sisään, yritän jalat edellisestä jumpasta täristen ohjailla itseäni parempaan asentoon ja nojaan yhä enemmän jakkaraan. Mmmh, jotenkin vaan niin kuumottava tilanne, tunnen itseni poikkeuksellisen seksikkääksi ;). Tunnen kuinka J nostelee lanteitaan nussien vastaan, kun itse keinutan peppuani edestakaisin. Voimakkaat, syvät työnnöt tuntuvat kirjaimellisesti sisuskaluissa, tekee melkein kipeää. Välillä J nostaa mut pystyyn, puristaa rinnoista ja tekee pientä liikettä ohjaten mua hieman ylös ja alas. Kovin kauaa ei kuitenkaan jatketa, sillä kuten siinä niin voimakkaassa takaapäin-asennossa joskus tapahtuu kalun tullessa "liian" ulos, seuraavalla työnnöllä mukana menee ilmaa ja kuuluu mehevä pussyfart :D. Aijai, siinä meni se seksikkyys, enkä voi olla nauramatta. Nostan pitsipöksyt lattialta ja sujautan jalkaan, samalla yritän saada loput ilmat ulos ja nauran lisää. Keskustellaan aiheesta hetki, jotenkin tuntui hassun lämminhenkiseltä. Sitten herra päättää, että tarvitsee jotain ravintoa, ja aletaan kokkailemaan.

Syönnin jälkeen J käy pesemässä hampaat uudemman kerran, ja vessasta tultuaan toteaa että kroppa vaatii makuuasentoa. Siirrytään makkariin, herra etsii jotain musiikkia ja tulee viereen makoilemaan. Ei mene kuin pari minuuttia, kun käsi on siirretty kalun päälle ja sormet sujahtavat pöksyistä sisään. En ehdi juurikaan käsilläni ahkeroimaan, kun herra kiepsahtaa uudestaan päälle, tällä kertaa väristykset tulevat heti ensi työnnöistä lähtien. Nautiskelen silmät kiinni, pidän taas sängynpäädystä kiinni ja J suutelee rintaa. Nautinnollista nussintaa, vaikkakin pillu alkaa olla jo jokseenkin herkillä siitä jyystöstä. Tahti kiihtyy tasaisesti, kiihkeimmillään J näykkäisee korvanlehdestä, se huohotus antaa oman lisänsä nautintoon. Sitten J kiepauttaa meidät ympäri (tokalla yrittämällä se sujuu jo suhteellisen elegantisti), ja on mun vuoro osallistua aktiivisemmin siihen jumppaan. Tosin herra tekee edelleen vähintäänkin puolet työstä mikä käy mulle, sillä silloin työnnöt ovat syvempiä ja tahtikin parempi. Mun läskireisillä ei siinä päällä ratsasteta kovinkaan täydellisesti ;D, mutta noin kookkaalla kalulla sekin onnistuu paljon paremmin kuin esimerkiksi joskus aikaisemmin, kun partnerin kalu ei ole ollut yhtä pitkä. J ei kuitenkaan missään vaiheessa laukea, taidan tavallaan ottaa sen hieman itseeni. Toivoin kenties tuntevani sen, ensimmäistä kertaa elämässäni. Lähinnä olen pohdiskellut, tunteeko sitä juurikaan ja jos tuntee niin miltä se sitten ihan oikeasti tuntuu. Aiemmin kun on ollut se kumi siinä välissä, enkä ainakaan silloin ole tuntenut varmaan mitään. Lopulta jäädään taas hetkeksi vierekkäin makoilemaan.

Loppuilta istuskellaan keittiössä, kuunnellaan musiikkia ja jutellaan niitä näitä, mielenkiintoisia keskusteluja. Jossain vaiheessa J sanoo, että ajatteli mennä Paikalliseen käymään, mutta meni kuitenkin vielä pari tuntia ennen kuin herra saa edes vaatteet päälle. Kerään tavarani ja puen loputkin vaatteet päälle, J kysyy olenko lähdössä ja näkeekö hän mut jonkin ajan päästä Paikallisessa. Sanoin meneväni vaan kotiin, sillä en jaksa tukka paskaisena mennä sinne istumaan. Muutenkin olin ollut koko ajan suuntaamassa vaan kotiin, sillä ehkä hieman pelkäsin, että tunteet saattaisivat nousta pintaan jossain vaiheessa.. Eteisessä J halaa pitkään ja sanoo, että tästä ei kai parane muodostaa enää mitään tapaa. Totean siihen naurahtaen, että olinkin just sanomassa että anna olla viimeinen kerta kun laitat sellaista viestiä. Pidä vittu tunkkis :D. Lopuksi vielä tuttu kädenheilautus, kun ovi painuu kiinni. Kotimatkalla oli kohtuullisen hyvä mieli ja uskaltauduin ajattelemaan, että ehkä tämä oli odotettua parempi lopetus tähän hommaan. Tosin enää en ole ihan yhtä luottavaisilla mielin. Mutta ei mulla edelleenkään ole mitenkään erityisen huonoa fiilistä asiasta. Mutta huomaan taas idioottimaisesti haaveilevani, että jos se ei sittenkään olisi viimeinen kerta... Vittu. Jos ei ole, niin mä olen uskomattoman typerä nainen. Koska kaiken järjen mukaan ja tilanteessa eläneenä tiedän, ettei se voi enää tässä vaiheessa jäädä vain nussimiseksi ja kevyeksi hauskanpidoksi vaikka siltä hetkittäin saattaisikin tuntua. Ei, tulen kuitenkin jossain vaiheessa haluamaan enemmän ja sitten taas sattuu. En kuitenkaan voi sanoa toivovani, että J ei enää ottaisi tuolla tavalla yhteyttä, mutta järki kuitenkin sanoo ettei niin saisi enää tapahtua. Koska mä en osaa sanoa sille ei. Mä nautin siitä seksistä liikaa jotta voisin kieltäytyä, mulla ei ole itsehillintää. Mulla ei ole koskaan ollutkaan..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti