maanantai 21. tammikuuta 2013

Akuuttia hoitoa - mitä ikinä "hoidolla" sitten tarkoittaakaan

Huu-uuh! Sekoilu jatkukoon. En siitä tällä hetkellä kovinkaan suosiolla luopuisi.

Millonkas mä päivitin viimeksi, perjantaina, lauantaina? No, lauantaina suuntasin illalla Paikalliseen kun en jaksanut kotonakaan nököttää. Siellä istui eräs tuttu herra, jonka kanssa jutustelin niitä näitä. Melko tylsä ilta vaikka pari tuttua siinä näinkin. Puolen yön paikkeilla päätän että nyt riittää, mä lähen kotiin. Ja menin kotiin.

Varttia vailla kolme tulee viesti. J:llä on kova halipula. Muutaman viestin jälkeen löydän itseni kadunkulmasta soittamassa taksia. Puoli neljältä olen J:n talon edessä. Mies halaa pitkään heti kun astelen ovesta sisään. Se on selkeästi aikamoisessa humalassa, onneksi mulla on pullo viiniä laukussa ja voin hieman humaltua seuraksi. Jutellaan jotain tyhjänpäiväistä, kunhan nyt on jotain ääntä. Jossain vaiheessa J nousee ja tulee halaamaan. Mun sydän sulaa kun se vaikuttaa jotenkin olevan kadoksissa, ajoittain näyttää ihan pieneltä pojalta joka puhuu liian vakavia. "Sun pitäis kyllä nyt löytää joku parempi mies." Mikä sussa on vialla? Ei oikein tule vastausta. "Mä välillä ihmettelen miksi sä olet siinä." Täs on hyvä olla.

Jonkin ajan päästä J palaa istumaan ja jatketaan taas jotain turhanpäiväistä jorinaa. Kello on jo vähän yli kuusi, kun J sanoo "mä haluisin siirtyä tonne sänkyyn ja olla sun kainalossa". No mennään sitten. Kömmitään sänkyyn ja J todellakin tulee konkreettisesti kainaloon, painaa päänsä rintaa vasten. Kohta toinen käsi siirtyy toiselle rinnalle, puristaa hellästi, pää pyörii toista vasten, suutelee paidan läpi. Rinta kaivetaan kaula-aukosta ulos, käsi siirtyy jalkojen väliin. Sormet silittää pitsisten housujen läpi, kutittaa kiusoitellen, sujahtaa reunan alta iholle ja lopulta huulten väliin. Kostun nopeasti ja kiihotun lisää kun J tarttuu mun kädestä kiinni ja vetää sen omansa tilalle. Kuljetan sormiani vakoa pitkin, upotan hieman sisään hakemaan kosteutta ja pyöräytän klitalla. J seuraa omalla kädellään tunnustellen mun liikkeitä ja tarttuu sitten uudestaan käteen, vie sen kasvoilleen, haistaa, huokaa ja imaisee sormet suuhunsa. Siinä on jotain niin kiihottavaa... J jatkaa mun sormien imeskelyä ja vie omansa takaisin pillulle, upottaa sisään ja vie klitalle pyörimään. Hitto kun käyn taas lähellä laukeamista, mutta ei.. Lopulta rauhoitutaan, silitän J:n hiuksia ja kuuntelen kuinka sen hengitys muuttuu raskaammaksi, lopulta vaimeaksi kuorsaukseksi.

Kolmen aikaan herään ja nousen ylös, J herää puoli tuntia myöhemmin ja kömpii myös keittiöön. Hetki istutaan siinä ja heräillään, sitten J menee takaisin makkariin. Käyn vessassa ja liityn sitten seuraan, J on etsinyt jonkun livewebcam -sivuston ja valikoinut jonkun parikymppisen neidin lähetyksen. J tulee viereen makaamaan, vien käteni sen kalulle ja suljen sormeni sen ympärille. Tunnen kuinka se kovenee ja kasvaa.. Aikani käsitöitä teen, kunnes J ohjaa mua siirtämään työn suulleni. Nuolen ja imen, mutta yllätyksekseni J ei malta nautiskella vaan nousee ja tönäisee mut sivuun, painaa pään peittoon ja ohjaa perseen pystyyn. Sormet ilmestyy kiusaamaan klittaa, välillä J levittelee huulia ja pakaroita, tuntuu kuin olisin jokin näytekappale. Vaikka itsetietoisuus uhkaa, kiihottuminen vie voiton, varsinkin kun tunnen J:n sängen raapivan sisäreittä ja kielen lipovan klittaa. Välillä J imaisee sitä saaden mut sätkimään, mutta piinaavinta on kun sormet siirtyvät pyörittämään klittaa ja vaistomaisesti yritän päästä siltä pakoon mutta kuitenkin pakottaudun työntämään persettäni paremmin tarjolle, mmmhh...! En voi kuin huokailla ja ynistä naama painettuna peittoon, kun sormet tunkeutuu sisään tai pyörii klitalla, välillä vuorossa on kieli joka eksyy myös pepulle. Jännittävä tunne... Jälleen käyn niin piinaavan lähellä laukeamista, mutta jostain syystä en vain pääse niin pitkälle ennen kuin klitta alkaa tuntua enemmän epämukavalta kuin hyvältä. Sama puuha jatkuu pitkin iltaa, välillä aina vähän taukoa ja sitten taas uudelleen. Viimeinen setti painottuu J:n nautintoon, vaikka saankin oman osani kielihoitona. Otan tavoitteeksi saada se mies laukeamaan, ja voi helvetti kun se olikin niin uskomattoman kiihottavaa katseltavaa...!

Joskus kahdeksan jälkeen J toteaa tarvitsevansa lisää tupakkaa, itse totean että munkin pitäis kai lähteä kotiin. Eteisessä kenkiä sitoessa J kysyy meinaanko tosiaan häipyä, johon vastaan epämääräisesti 'niin, no... *virnistys*'. Mutta jos jään niin tarttisin jotain ruokaa. "Kanaa kung po kuulostaa hyvältä." Käy. Käydään ärrällä ja kiinalaisessa hakemassa take away -annokset, kävelymatkat tunnen kuinka sydän hakkaa jännityksestä, mitä jos joku näkee, kävelee vastaan? Sain melkein halvauksen kun puhelimesta lähti ääntä just pahimmissa kohdissa, kyseessä oli onneksi vain fb-kommentointia. Syötiin, tupakoitiin ja juteltiin hetki, sitten siirryttiin makkariin katsomaan leffaa. Mä tietenkin nukahdan puolivälissä...

... Ja herään kun tunnen J:n kömpivän mun selän taakse ja kuljettavan kätensä puristamaan rintaa. Lantio painuu vasten mun peppua, käsi siirtyy housujen sisään puristamaan pakarasta. Käsi tuntuu malttamattomalta kulkiessaan pepulta etupuolelle, upoten huulten väliin seilaamaan. Äkkiä J riuhtaisee housut polviin ja painaa kovan kalunsa peppua vasten, malttamattomat ja hieman kovakouraiset otteet saavat mut ynähtämään. J nousee ja varmaan ennätysvauhdissa pujottaa kumin kalunsa päälle. Ensin yritetään kyljellään saada se sisään, mutta kun siitä ei heti tule mitään, J kiepauttaa mut mahalleen. Ehdin juuri ja juuri nostaa persettä vähän irti patjasta, kun J lähes väkivalloin survoo kalunsa sisään ja aloittaa voimakkaat työnnöt. En ollut ehtinyt kostua juurikaan, mutta kohta tuntui kuin olisin valuttanut lakanoille. Värisyttävän kuumaa menoa, kun J nussii lujaa, nousee välillä pystyyn ja puristaa perseestä lykkiessään lujaa koko kalun matkalta. Ujelsin tyynyä vasten ja haukoin henkeä syvimpien työntöjen kohdalla. Jonkin ajan päästä J kierähtää viereen makaamaan, "sun vuoro tehdä työt". Viskon housut nurkkaan ja kiipeän päälle, joskin työnjako meni vähintäänkin fifty-fifty kun J nosteli lantiollaan ja perseestä puristaen määräsi tahdin. Kun väsyin, J käänsi mut selälleen ja jatkoi työtään. Tuntui, että kulun kohta puhki, mutta antaa tulla vaan. Lopulta J jää päälle makaamaan, selkä hiestä märkänä ja kuumana. Maataan päällekäin pitkä tovi, silittelen laiskasti J:n selkää, mies vain makaa hiljaa ja tasaa hengitystään.

Niin. Että semmosta. Ja huomenna heti aamusta gyne. Jospa sais jonkun ehkäisyn, olis erittäin kiva nussia ilman kumin kanssa pelleilyä. Varsinkin kun tiedän sen haittaavan J:tä. Mutta joo. Toivon myös, että kaikki on ok ja kunnossa. Ja että saan jonkun toimivan setin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti