tiistai 29. tammikuuta 2013

Frustraatio

Jo nyt on jumalautaperkele. Panettaa, mutta jälleen löydän itseni siitä mielentilasta, ettei runkkaaminen kiinnosta. Se tuntuu jo pelkästään ajatuksen tasolla olevan liian vähän. Tosin jos se on tähän mennessä ainoa asia, joka saa mut laukeamaan, ni pitäs vähän äkkiä riittää! En muista milloin olisin viimeksi saanut orgasmin, siitä on ihan luvattoman pitkä aika. Läheltä on liipannut monen monta kertaa, mutta ei koskaan ihan riitä..

Pitäiskö kuitenkin nyt yrittää virittäytyä oikeaan mielentilaan. Jos tuijottelis vähän pornoa. Tosin sitä sais selata sivukaupalla ennen ku löytyis yksikin pätkä mikä ihan oikeasti toimis mun kohdalla. Jostain syystä ei jaksa yhtään kiinnostaa mitkään lelupervoilut ja muut ihanuudet. Ei trampoliinin lailla paksun parrun päällä pomppiva blondi, jonka tissit näyttää muovisemmilta kuin barbinukella. Ei yli-innokkaan ulinan, läähätyksen, vinkumisen ja mouruamisen kuuntelu varsinkaan jos se homma näyttää edes hetken verran siltä, ettei se ihan tosissaan voisi saada jonkun oikeasti kuulostamaan hyperventiloivalta pikkukoiralta. What else is there? (Kuten Röyksopp on asian esittänyt, tälleen asiasta kukkaruukkuun.)

Olen löytänyt itseni nyt jokseenkin hassunhauskasta tilanteesta. Haikailen nelikymppisen perään, mutta mun perään haikailee mua pari vuotta nuorempi kolli. Viimeksi tuossa kahdelta yöllä pisteltiin fb-viestejä tän kollin kanssa ja tottahan aihe kulkeutui seksiin. Nuoriherra kysyy suoraan (mutta muka ihan-vaan-yleisesti) haluaisinko munaa. Hmmm, no toki, mutta epäilemättä taas toisaalta. Mikäpä siinä jos tuollainen parikymppinen raavas ja varsin kuuman varren omaava mies haluaa mua niin, että kulli sojottaa kattoon, se imartelee aivan helvetisti. Hyvän näköinen jopa vähän yleisemmänkin mielipiteen mukaan eikä vain mun silmissä, ihan hauska tyyppi ja tosi ystävällinen, kiltti ja muut huomioiva. "Niin?" Kuulen monen ajattelevan. No nii-in. Mikähän siinä sit on, kun ei kuitenkaan ihan muka kelpaa. No siis, kelpaaminen on nyt täysin väärä sana - se kelpaa kyllä, voi kyllä! Mutta kun mulla on pahasti sellanen kutina, että se poika on tykästynyt muhun ja että jos lähtisin sen kanssa naiskentelemaan, siitä tulisi äkkiä sellaista siirappia, että meinaisin tukehtua. Ja sit joutuisin vaan loukkaamaan sitä. Koska niin kilttihauskamukavajamitävielä kuin hän onkin, satun vaan huomaamaan ettei mua kiinnosta ihan siinä mielessä. Mut lelliteltiin piloille ton nelikymppisen kanssa, joka pistää aivot kunnolla töihin niiden mielenkiintoisten keskusteluiden kautta. Siihen verrattuna tollanen poika, joka on lähempänä teini-ikäänsä kuin minä, ei vaan anna riittävää vastusta ja haastetta - ei vaan herätä kiinnostusta samalla tavalla.

Niin joo, mun piti runkata? Syy, miksi lähdin nuoresta kollista selostamaan oli se, että mähän voisin ihan silleen matalalla kynnyksellä soitella sille ja pyytää täällä käymään, ois sen jälkeen panetus tiessään. Mutta enpä taida sit kuitenkaan uskaltaa. Huolimatta siitä, että se poika yrittää kovasti pelastaa tilanteen puhumalla diipadaapaa siitä, että tarviiko siinä muka olla mitään sen ihmeempää ku vaan seksiä, korvissani kuulen edelleen sen teinidraamakuiskauksen "mä rakastan sua", kun herra viimeksi täällä oli.

AI NIIN JOO. Mun on jo useempaan kertaan pitänyt kirjottaa, että taisin vihdoin määrittää, miksi pidän vanhemmista miehistä. Niin klisee kuin se onkin, ne tietää mitä tekee. Ei haparoi. Tekee vaikka ja mitä. Verrattuna sitten joihinkin nuoriin kolleihin, jotka ei ihan tiedä mitä koskis ja milloin, ni sit kosketaan kaikkea mahdollista ja mieluiten samaan aikaan. Käsissä on joko liikaa tai liian vähän voimaa, ne ei löydä oikeita paikkoja ilman opastusta, ei oikein tiedetä mitä tehdä, hoidellaan vaan muna pimppiin ja sit jynkyn jynkyn. Ei sillä etteikö sekin vois jossain kiihkeässä mielentilassa olla varsin miellyttävää ja tyydyttävää, mutta mä tykkään enemmän siitä, ettei mun tarvitse ohjailla koko aikaa niitä käsiä vaan voin oikeasti heittäytyä vaan nauttimaan. Ja että mä uskallan tehdä enemmän kun semmonen vanhempi ja kokeneempi mies ei ihan pienestä yleensä säikähdä. esimerkkinä nyt vaikka se eturauhasen hierominen. Millon hieroo pinnalta, millon sit sisältä. Ei tuu mitään "heiheihei emmä mikään homo ole!!" -ulinoita jos sormen työntää peppuun.
Ehkäpä mä nyt ihan tarkoituksella vähän kärjistän asiaa, mutta tuntuu että silleen saan paremmin asiani esitettyä.

Plus vähän vanhemmat miehet on ihan eri tavalla hyvän näkösiä ;) grrr!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti