sunnuntai 18. marraskuuta 2012

Lazy sunday

Majapaikka löytyi, mutta ei sitä panoa. No, ei haittaa. Meillä oli henkeviä keskusteluja Ta:n kanssa, ja sen neidin sohvalle on hyvä sammahtaa. Pari lasia saatoin juoda liikaa, aamulla olo oli melkoisen jäätävä. Aivan kammottava hedari, ja mulle on alkanut muodostua teoria siitä, että hampaiden pesu (tai lähinnä se hammastahna) saattaa sysätä krapulan oksennuskrapulaksi. En sentään oksentanut, mutta läheltä liippasi... En ole kovin ylpeä itsestäni, myönnän sen. Voitin kuitenkin sen pahan olon, ja E:n ja H:n residenssissä oli kivasti ruokatarjoilua. Hetken kyllä viivyttelin sen lautasen kanssa kun arvoin olisiko pitänyt sännätä vessaan, mutta kun sain vähän murua rinnan alle niin huono olo kaikkosi. Ihanaa!

Nyt jos matkaisi kotiin, setvisi hieman sitä kaaosta jotta mahdun omaan sänkyyn nukkumaan ensi yönä ja kävisin suihkussa. Illemmasti ajattelin suunnata vielä Paikalliseen. T on siellä, ja mulla on jälleen hyvin ristiriitaiset tuntemukset siitä, haluanko sen kanssa siellä istuskella. Mutta ajattelin taktikoida siten, että menen sinne vasta myöhään, jolloin en vahingossakaan päädy lähtemään samalla ovenavauksella. Ja mä tiedän kyllä kuinka helvetin typerältä tällainen pohdiskelu kuulostaa. Eihän siinä ole mitään järkeä. Mutta onko joku väittänyt että olisin mitenkään järkevä ihminen?

J laittoi viestiä aamulla, on tulossa sieltä skutsista kotiin tänään. Olin sille silloin joskus pari viikkoa sitten pistänyt viestiä että oon suuntaamassa samoille seuduille autolla, eli saa kysellä pääseekö kyytiin. No, nythän tietenkin kävi niin, että eilen sieltä tulin takaisin eikä kyytiä siis ole tarjolla. Mutta kiva tietää, että se on tulossa kotiin. Vähän ehkä vatsasta kipristää. Nyt täytyy olla tarkkana eikä olettaa yhtikäs mitään yhtään mistään. Tai keksiä mitään typeriä haaveita... Mutta hymyilyttää silti :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti