sunnuntai 4. marraskuuta 2012

Mmm...

Jahas. J pisti alkuillasta viestiä, oli vasta herännyt. Siinä jotain viesteiltiin, puolihuolimattomasti ilmaisin olevani menossa Paikalliseen. Herra aikoi ensin käydä hakemassa jostain kaljaa ja ehkä sitten tulla sinne myös. Istuin H:n ja muiden kanssa siellä, kunnes puoli yhdentoista maissa tulee viesti. "Tuli ehkä huono idea mieleen. Eikä mulla ole tarjota muuta kuin kaljaa." Luin rivien välistä, että herrahan ehdottelee. Ohoh! Vaikka siitä silloin aikaisemmin niin keskusteltiin, että ei ehkä pitäis ottaa kovin vahvasti tavaksi näitä tapaamisia. Vastasin, että idea saattaa olla huono, mutta mielelläni. Tosin piti myös informoida, että tänään alkoi menkat, eikä musta siksi ehkä ole kovinkaan suuresti iloa. "Oijoi. Mutta voisko ehkä silti kuvitella, että keksittäis jotain tekemistä." Jaajaa... Vähän kyllä saattoi vatsasta kouraista... Tosin sanoin - pahoitellen kielenkäyttöäni - että perse on off limits. En halunnut sitä alkaa säheltämään, sillä kuten jo todettua, herra ei ole ihan sieltä hellimmästä päästä... Enkä halunnut alkaa ohjeistamaan, miten homma pitäisi hoitaa. Tuntui jotenkin nololta tai jotain... En tiedä. Mutta lisäsin tämän kiellon perään, että mielelläni mä vähän leikkisin sillä kivalla... "Okei. Joko mun pitäis alkaa odottaa?" Sanoin, että juoma on vielä kesken, jotta joutuu kyllä hetken odottamaan.

Sniikkailin itseni kiertoteitä herran talolle - H:lle sanoin lähteväni kotiin. Istutaan ensin keittiössä, kunnes lähdin käymään vessassa. Herra meni sillä aikaa makkariin koneelle laittamaan musiikkia (jotain 60-luvun ihanuuksia vissiin :D) ja suuntasin sinne itsekin. J istuu tuolilla ja vetää mut itseensä kiinni. Voin sanoa, että siinä vaiheessa vitutti ihan urakalla tänään alkaneet menkat. Panetus oli aika käsinkosketeltava. Aukaisin herran vyön ja housut, mutta koska asento oli hankala, ohjeistin siirtymään sängylle. Tässä vaiheessa ehkä hivenen jännitti. En ole aikaisemmin ollut niin "määräävässä" roolissa. Ehkä sana "aktiivinen" on oikeampi. Kiipesin siihen päälle ja hetken kiusoittelin hieromalla itseäni kalua vasten. Kauaa en malttanut siinä olla, vaan siirryin illan päätähden luo. Nyt sai sitten ihan urakalla harjoitella suihinottoa, en kyllä tiedä osasinko kuinka hyvin. Välillä herra kyllä innostui työntämään kalua niin ripeästi, että imu hajosi koko ajan. No, ehkä se sit tuntui sen verran hyvälle ;). Välillä oli pakko rauhoitella, sillä se kalu on sen verran pitkä, että pari kertaa melkein yökkäsin kun meni niin syvälle. Ei ole musta syväkurkuksi :D. Kun siirsin huomioni hetkeksi kiveksiin, herra tuo oman kätensä mukaan leikkiin ja pääsin imaisemaan paremmin. Ja koska aiemmilta kerroilta opin, että herraa kiihottaa myös sormi pepun puolella, otin senkin keinon käyttöön. Olin itsekin aika täpinöissä kun kuulin ja näin kuinka se mies oli aivan liekeissä. Lopulta herra laukeaa kouristellen, ja mun työni on tehty. Päätin tilaisuuden tullessa nyt myös maistella itse tuotostakin siistimällä kalun muutamalla lipaisulla.

Pieni kuolema on klisee, mutta kuvaa ainakin miehen laukeamista hyvin. J makasi pitkään hiljaa silmät kiinni ja siinä vieressä maatessani kuuntelin sen hengityksen tasaantumista. Kohta kuului pari korahdustakin, mutta herra havahtui ja mumisi että nyt maittaisi tupakka ja uni. Hetken päästä herra alkaa taas vaimeasti kuorsata, jolloin päätin itsekseni siirtyä tupakalle. Lopulta J:kin kömpii ylös, käy siistimässä itsensä ja liittyy seuraan. Se hetki on aina jotenkin vähän vaikea. Jos kyseessä olisi jokin syvemmän suhteen tapainen, voisi ehkä rennommin kommentoida settiä tai kenties siinä hieman halailla, mutta koska nyt on kyseessä lähinnä "friends with benefits" -tyyppinen asetelma, en keksinyt mitään sanottavaa. Herra onneksi avaa suunsa, joskin päädytään puhumaan politiikasta ja muusta seksikkäästä :D. Kello oli vasta varttia yli yksi kun alotettiin keskustelu, enkä oikein tiennyt mitä pitäisi ehkä tehdä. Mutta koska herra ehkä puolivitsillä toteaa, että taidan ehtiä vielä bussiinkin, asennoidun menemään kotiin nukkumaan. Tosin J kyllä vielä myöhemmin puolittain totesi ja kysyi, että haluan ilmeisesti nukkua tänä yönä eli mennä kotiin. Vastasin, että kyllähän se uni maittaisi, mutta samalla saatoin toivoa herran pyytävän mua jäämään. Olisin kyllä jäänyt, vaikka en silloin saisi taaskaan kunnon yöunia nukuttua. Ovella halatessa herra sanoo "kiitos ja törmäillään taas", ja mulle tuli lievästi käytetty olo. Ei sinällään mitenkään negatiivinen fiilis, mutta ehkä hieman ristiriitainen. Minä hoitelin hommat, pyyhkäisin mällit suupielestä enkä jäänyt turhia notkumaan ja ulisemaan läheisyyttä. Mutta toisaalta, itsehän sanoin ettei kunnon paneminen ole illan ohjelmistossa mutta että mielelläni teen edes toisen osapuolen tyytyväiseksi. Ja mulla oli hauskaa. Olen ihan tyytyväinen itseeni ;).

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti