sunnuntai 25. marraskuuta 2012

Pthyi

Mikä ääni kuuluu juuri ennen kuin häpykarva tippuu maahan? Pthyi.

Lähdinpä juuri J:n luota. Jotenkin hassusti päädyin sinne taas. Tällä kertaa sain jopa nukutuksi kohtuullisen hyvin. Kuin myös sain jälleen harjoitella suuhoidon antamista pari kertaa. Ensimmäinen kerta johti siihen, että nyt mun paita on kivasti täplikäs. No, ehkä pesukone pystyy päihittämään pari mällilänttiä :D. Vitsit sikseen, sen miehen kiemurtelua ja huohotusta oli todella kiihottavaa seurata. Mutta voisin sanoa Frank Zappan olevan kyseenalainen valinta panomusiikiksi...

Eilisen ah-niin-ihana runnominen johti siihen, että pillu oli kirjaimellisesti puhki naitu. Vereslihalla. Lievästi sanottuna epämiellyttävää. Ja hieman myös kivuliasta, kuten suihkussa ollessani sain huomata. No, vähän aqualania avuksi, kyllä se siitä. Mutta. Kun olin tekemässä lähtöä tänään, just vetämässä farkkuja jalkaan, J tulee ja sanoo että oli just ajatellut vetäistä multa kaikki jäljellä olevat housut pois. Farkut pysähtyi perseen päälle. "No, vetäse sitten." Voisin sanoa, että hieman saattoi tehdä kipeää. Aluksi oli ihan hyvä, mutta pari lujaa ohi menevää työntöä sai mut parkaisemaan ja paikat kipeytymään sen verran, että lopulta oli keskeytettävä. Vaihtoehdoksi jäi uusi suuhoito. Käy.

Oli siis varsin hauska viikonloppu. Ja J teki mulle toistamiseen ruokaa. Kyseenalainen kunnia olla ensimmäinen herrashenkilö, joka on mulle laittanut ruokaa. Nukkumisen ja panemisen lomassa käytiin myös aika mielenkiintoisia keskusteluja. Pikkuhiljaa opin ehkä tuntemaan sitä miestä. Tähän asti se on jäänyt suhteellisen mitäänsanomattomaksi. Ihan mielenkiintoinen persoona.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti