tiistai 25. joulukuuta 2012

Feeling ridiculous - again.

Tekis kovasti mieli kuulla J:stä jotain.
Tekis mieli pistää viestiä.
Mutta kun ei uskalla. Vaikuttaisinko liian needyltä? Hölmöltä? Haluaisin kovasti selvittää, missä mennään nyt. Mitä se herra ajattelee? Mitä se ajattelee tän olevan? Ollaanko edelleen siinä friends with benefits -asetelmassa mutta mukana on tunteita? Vai aletaanko olla jossain astetta vakavammassa? Haluaako se, että ollaan enemmän jotain? Vai haluaako se kenties lopettaa koko leikin ennen kuin mennään enää yhtään pidemmälle..

Ja mitä mä haluan? Haluan nähdä sen miehen pian. Haluan selvittää sen mietteitä. Ja haluan ehkä muutenkin enemmän. Pelottaa antaa tälle mitään nimeä - siis varsinkaan vielä, enkä sitä aio tehdäkään. Mutta jos tästä nyt jotenkin jatketaan eteenpäin, niin mitä se on sitten? Jotenkinhan sitä on pystyttävä käsittelemään. Ja helpompaa se olisi, jos tietäisi millä nimellä asiasta puhua. P-sanaa en uskalla käyttää varmasti piiitkäään aikaan, varsinkaan kun en halua manata mitään. Eikä olla varmasti vielä lähelläkään mitään sellaista. Ja jos joku ei nyt pysy mukana, niin siitä pahamaineisesta p-sanasta seuraavia kirjaimia ovat mm. a, r, i, s, u.... Haluaisin kuitenkin ehkä katsoa, mihin tässä vielä päädytään. Tykkään siitä ihmisestä. Viihdyn sen seurassa. Pidän meidän keskusteluista. Se mies on ajoittain pelottavankin fiksu. Ja se on todella mielenkiintoinen ihminen. Mielenkiintoisia näkökulmia, ajatuksia, asioita joista on kiinnostunut. Sanomattakin on selvää, että myös seksi miellyttää. Vetoa on. Ja se kai tässä ajoittain voimakkaimmin jyllää. Se, että haluan olla sen lähellä, koskettaa sitä, suudella, tuntea sänki omaa ihoa vasten.

Ehkäpä nyt vaan puren hammasta ja odottelen, kuulenko siitä mitään. Vähän luulen (ja toivon), että herra infoaa milloin on taas Helsingissä. Suoraan sanottuna taidan toivoa, että herra kertoisi kun on matkalla ja/tai pyytäisi käymään. Ehkäpä saan kuitenkin pettyä, koska onhan se varmaan ihan teiniä ja tyhmää moisia toivoa... *huoh*

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti