tiistai 11. joulukuuta 2012

Karvanpoistoa

AISSSAATANA.

Kävin nyt kolmannen kerran sokeroimassa pillukarvat pois ja voin sanoa, että tekipä aivan helvetin kipeää tällä kertaa. Johtuneeko siitä, että tyyliin hormonikierto on sellasessa vaiheessa, että kipukynnys on alempana, vai kenties (todennäköisemmin) siitä, että viime kerrasta venähti kaksi kuukautta ja karvat oli ehtiny kasvaa sen verran pitkiksi. Toimenpiteen tekijä ainakin sanoi, että jos on vähän lyhyempi karva, niin lähtee nätimmin eikä ne juuret ole ehtineet kasvaa niin vahvoiksi. Joo. Otan opiksi enkä jätä niin pitkälle seuraavaa poistokertaa.

Nyt sit tekee mieli koko ajan hipelöidä, tuntuu se sileä pillu vaan niiiin hyvältä... Tai oikeastaan haluaisin jonkun muun sormet hivelemään ;). Tosin J taitaa tykätä karvaisemmasta mallista, joten se herra tuskin antaa kovin suurta arvoa sille tunteelle. Mutta ehkäpä herra pääsee silti tunnustelemaan tulevana viikonloppuna. Toivoa ainakin sopii, on tainnu jokainen sokerointi mennä siltä osin hieman ohi, kun aina on ollut jotain kommervenkkiä eikä miehistä yleisöä tuoreeltaan.

Kun nyt mietin tuota karvoitus-asiaa, mua ei henkilökohtaisesti haittaa vaikka olisikin karvaa. Mulle on loppuviimein se ja sama olenko sileä vai en, mutta tiettyjä etuja siinä kyllä on että on sileää. Kysyin bikini-operaatiosta, että mitä se pitää sisällään. Lähinnä taipeet ja kummun yläosa, mutta ei ilmeisesti perseen puolta ollenkaan. Ja sen mä todellakin haluaisin pitää sileänä (siellä kun ikävä kyllä kovin ei-naisellisesti kasvaa sitä karvaa... tosi epänaisellinen olo jos siellä joku puuhastelee). Notta taitaa se jatkossakin olla sitten brassi. Tämä käy.

Ostin myös itselleni joululahjaksi Yon Ka:n Creme 15 -voiteen, aikas ihana tuote! (Muistinkohan nimen oikein, en jaksa hakea sitä ja tarkistaa...) Se on aivan omiaan just tollasen karvanpoiston jälkeen, rauhottaa ihoa ja ehkäisee tulehduksia (semisti antiseptinen, sisältää sitrusöljyjä sun muuta ihanaa, tuntuu ihanan viilentävältä iholla kun on vasta operoitu). Se on oikeestaan akne-iholle suunniteltu, eli sitä voi käyttää kasvoihin jos tulee joku näppy. Mut toimii ihanasti myös sokeroidulle haarovälille, kunhan ei laita limakalvoille. Ei ollut kyllä mitenkään ilmainen tuubi, mutta kerrankos se kirpaisee. On riittoisaakin!

2 kommenttia:

  1. Käytkö missäpäin poistamassa karvat? Olis nimittäin hakusessa paikka pääkaupunkiseudulla ja suosituksia otetaan vastaan :) Kiitos!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tää on hyväksi todettu: http://www.skybeauty.fi/
      Tosin se ainoa jossa itse olen asioinut, joten vertailukohtia on hyvin vähäinen määrä :D

      Poista