sunnuntai 9. joulukuuta 2012

Hieman ehkä outo tunnelma

Eilen Paikallinen. J ja hymykuoppamies istuu siellä jo, jälkimmäinen on vissiin aika humalassa. Ei mene kauaa kunnes herra päättää lähteä kotiin. J näyttää myös nauttineen jo pari kaljaa. Ta ja Em (en muista enää millä "nimellä" olen sitä neitiä täällä kutsunut ja meneekö nyt jo sekaisin, mutta väliäkö sillä) saapuu, lopulta myös H erään ystävänsä kanssa. Päädytään pelaamaan erästä lautapeliä, minä ja J päädytään omaksi joukkueeksi. Voisin sanoa, että hävittiin, mutta ei ihan niin pahasti kuin olisi voinut kuvitella. Illassa ei ole mitään kovinkaan jännittävää, mutta kun kello lähenee kahta, seurueen jäsenet alkaa valumaan ulos. Mä piipahdan vielä vessaan, mitenkään en tietenkään miettinyt sitä että lähtisin samalla ovenavauksella J:n kanssa... Astelen ulos J perässäni, ulkona seisoo vielä H ystävänsä kanssa. Sanotaan heipat ja J kysyy H:lta meniskö ne samaa matkaa kotiin (asuvat samalla suunnalla). Pakko myöntää että saattoi ehkä tuntua vähän tyhmältä. Lähdin kävelemään pysäkille ja matkalla soimaan itseäni tyhmistä ajatuksista, ajattelin myös että J:tä ei kenties enää niinkään kiinnosta, ehkä herra yrittää tehdä hieman hajurakoa ja hidastaa menoa. Ajattelin myös, että milloinkohan sieltä tulee viestiä, että pitäiskö lopettaa nää nussimiset. Heikko kun olen, kaivan puhelimen laukusta ja lapsellisesti saatoin toivoa, että siinä olisi jotain.

Puhelu tullut 02.03, J.

Soitan takaisin, herra vastaa että kukas hänelle siihen aikaan oikein soittelee. No itsepäs olit vissiin soitellut. "Niin, aattelin että jos sulla ei oo mitään paikkaa minne mennä yöksi.." Vähän yritän esittää, etten heti kääntynyt kävelemään takaisin päin vaan muka hidastelin. Kauaa ei keittiössä juteltu kunnes herra kumartuu suutelemaan, vetää itseensä kiinni ja puristaa pepusta. En malta olla aukomatta herran housuja, vaan sujautan käteni sivelemään kalua. Sängylle päästyä J laittaa kumin paikalleen ja kiipeän päälle. Poikkeuksellisen rauhallista, jopa hellää seksiä. Sitten herra sanoo, että olisi kamalan kiva nähdä kun laukean. Kerron, että sitä ei olekaan vielä kenenkään kanssa tapahtunut. "Mutta yksin kuitenkin? Mitäs sä sitten teet että laukeat?" Käytän sellaista kivaa pientä värisevää asiaa. "Jaa, sellasen kanssa onkin vähän vaikeeta kilpailla." Korjaan, että ei se kalua korvaa. Se vaan on sellanen ikävä asia että mulla klitta on niin herkkä ettei sitä voi loputtomiin hieroa, ja siinä kohtaa se lelu tulee tarpeeseen. Samalla se rauhallinen edestakainen liike jatkuu ja herran kädet puristaa välillä rintoja ja välillä peppua määräten tahdin. Lopulta J kuitenkin toteaa, että se viimeinen kalja tais tehdä tepposet, haittaisko kamalasti jos ei pysty jatkamaan. Siirryn viereen makaamaan ja rullaan kumin pois, mutta hetken päästä on vaan pakko hieman lipaista sitä ihanaa kalua. Huomaan kyllä ettei se kaveri siitä virkisty, mutta kunhan nyt huvikseni maistelen. Sitten J tarttuu mua hiuksista ja tukistaen vetää mut päällensä makaamaan ja kietoo kädet ympärille. "Haittaako jos ollaan vaan näin?" Ei todellakaan haitannut, mutta pakostakin mietin mistä tää nyt oikein tulee? Vai tulkitsenko vaan ihan väärin koko ajan. Mutta musta tossa oli jotain oudon herkkää, sellaista mitä ei ton herran kanssa ole vielä ollut. Vaikea selittää. Tuntui todella hyvälle, mutta samalla pidin mielessä ettei vedellä nyt minkäänlaisia johtopäätöksiä yhtään mistään. Makoillaan siinä tovi jos toinenkin, kunnes siirrytään tupakalle.

Kauaa en kuitenkaan jaksa jutustella, sillä meinaan taas nukahtaa pystyyn. Tuntuu aina yhtä hyvältä, kun toinen painautuu aivan selkään kiinni. Sanon, että kivasti herran lantio lämmittää peppua, johon herra vastaa painautumalla tiiviimmin kiinni. Ja uudestaan. Herättelevää hieromista, enää ei nukutakaan yhtään.. J suorastaan riuhtaisee alushousut polviin ja vie kovettuvan kalunsa reisien puristukseen huulia hieromaan. Lopulta kalu alkaa etsiä tietään sisään, enkä tiedä kumpaan herra yrittää tunkeutua. Pillun puolelle luiskahtaa, otteet tiukkenee ja työnnöt voimistuu, en voi kuin huohottaa ja vikistä. Kohta tajuan sanoa, että se kumi puuttuu, jolloin herra pysähtyy. "Jaa, me ollaankin sillä puolella... Nyt alko jännittää." Sanoin, että ei ois näin liukkaasti ja hiljaisesti sujunut, jos oltais pepun puolella, vaan olisin ulissut ja lujaa. "No voitaisko harkita kuitenkin sille puolelle siirtymistä?" Vaan jos oot helvetin hellä. J painaa mut vatsalleen, levittää jalat ja painaa kaluaan sisään. Ai saatana. Pääseeköhän se kalu lähellekään puolimatkaa, kun huudan jo kunnolla ja pyydän hidastamaan. Aikamme siinä touhutaan, mutta voisin sanoa ettei se mitään kovin suurta nautintoa mun osalta ollut. Lopulta on pakko pyytää lopettamaan kokonaan, tuntuu sen verran pahalta. Herra jää päälle makaamaan. Maataan siinä pitkään, J kutittelee sängellään mun poskea ja antaa pieniä suudelmia. Tuntuu taas jotenkin intiimimmältä kuin aikaisemmin. Lopulta J siirtyy suihkuun ja mä yritän siistiä itseäni. Vähän ehkä teki kipeää. Ja siinä vaiheessa on hyvä muistaa se rasvapurkki, joka laukun pohjalla oli just tällasta varten...

Lopultakin saan myös nukkua, jälleen J aivan ihossa kiinni. Olisko ehkä viisi tuntia ehtinyt tulla täyteen ennen ku herään ensimmäisen kerran ja käyn vessassa. Toisen kerran havahdun, kun J nousee ja menee keittiöön kolistelemaan. Torkahdan vielä joksikin aikaa, kunnes J tulee takaisin ja kaivautuu mun peiton alle, vie mun käden kalulleen ja alkaa silittelemään peppua. Kumi paikalleen ja herra levittää haarat ja asettuu siihen väliin selän päälle. Selkä kiemurassa otan sitä kalua sisälleni voimakkailla työnnöillä, mutta tää on takuuvarma asento saada mulle aikaan aivan armoton vessahätä. Välissä on pakko käydä vessassa, jonka jälkeen jatketaan kasvotusten. Tuntuu hiton hyvältä, mutta ei tahdo kosteus taaskaan riittää. Loppua kohden paikat puutuu jo aikalailla, helvetin kestävyysurheilija... Hikistä puuhaa, mun paita on edestä aivan märkä kun herra on ahkeroinut itselleen kunnon hien pintaan. Lopulta jäädään taas siihen makaamaan, J:n kalu vielä mun sisällä. Kiusaan sitä jännittämällä lantionpohjan lihaksia, sitä säpsähtelyä on niin hauskaa seurata. Sitten herra yhtäkkiä sanoo, että onko hän maininnut että hänen eksänsä on tulossa käymään iltapäivällä. Joo et ole. Jaa, no se varmasti kyllä ilmottaa millon on tulossa eikä paukkaa vaan sisään. (Onko sillä avaimet vai hä?) Kummallinen käänne. Otan siitä kuitenkin vihiä ja alan tekemään lähtöä. Ovella herra vielä halaa, ja lähden ratikkapysäkille.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti