sunnuntai 12. elokuuta 2012

10

Lainasin H:n suihkua eilen, ja käytiin myös Paikallisessa. J:tä ei tosin näkynyt, liekö liian krapuloissaan tai jotain. Ei se ole kyllä ennenkään estänyt :D. Oma krapula jysähti sitten siinä illalla niskan päälle. Vatsassa tuntui pahalta ja päätäkin särki. Silti jaksoin yli puolen yön siellä notkua (katsottiin olympialaisia, hyvä Ruuskanen!).

Tää päivä vaan kestää ja kestää. Tuntui jo puolilta päivin, että oikeasti kellon pitäisi olla jo kolme, ja nyt kun se on sitä, olen aivan tuskissani. Mulla on tylsää, en jaksa kuunnella noita ihmisiä, haluan vain lähteä johonkin. M:lle ei viitsi vielä soittaa, se miekkonen lähtee tänään ja niillä on varmasti aivan tarpeeksi puuhaa enen sitä.. Plus en tiedä haluaisinko itse nähdä ketään enää samana iltana kun on ensin pitänyt hyvästellä joku tärkeä tyyppi lie kuinka pitkäksi aikaa. Plus vielä sekin, että en välttämättä haluaisi koko iltaa kuunnella yksityiskohtaista selostusta reilun viikon mittaisesta seksimarathonista koska olisin vain ällöttävän kateellinen, ja se ennen pitkää käy myös tylsäksi. H:lle voisi tietenkin soittaa, se tuskin puuhaa mitään ylettömän jännittävää. Mutta en ehkä jaksaisi niidenkään sohvalla löhöillä. Jos kello olisi edes kuusi, voisin lähteä hyvällä tekosyyllä Paikalliseen.

Ei jösses mulla ei ole elämää.. Mitään muuta tekemistä keksi kuin Paikallisessa notkuminen? Ei olisi oikeasti edes varaa, vaikka ei ottaisikaan kuin yhden tai kaksi, mutta kun sielläkin istuu harva se ilta. Eilen en juonut kuin limpparin ja vettä, että ei mulla mitään pakottavaa tarvetta ole aina juoda kun siellä istuu. Ehkä mä vaan haluan jotain mies-seuraa vaikka se noin sanottuna kuulostaakin aivan väärältä. Tarkoitan, että en jaksaisi sitä kaakatusta ja kälätystä, mitä naispuolisten ystävieni kanssa saa käydä läpi (niin kivaa kuin se onkin, mutta tänään en vaan jaksaisi). Mieluummin kuuntelisin poikien hölmöjä juttuja ja nauraisi niille. Plus tuntuu muutenkin hyvältä saada jotain kontaktia toiseen sukupuoleen, muutenkin kuin kalu mielessä. Vähän perspektiiviä.

Satuin lukaisemaan erästä blogia aikaisemmin tänään, ja siitä aiheesta vähän jatkuen pohdiskelen nyt, kuinka suuri merkitys onkaan sillä, millaiset kengät on jalassa. Blogissa oli juttua lähinnä korkkareista, mutta itse tarkoitan muitakin kenkiä. Tennarit on tennarit, mutta kuinka naurettavan naisellinen olo mulle tuleekaan, kun laitan jalkaani "ballerinat" - ne ainoat jotka multa löytyy - ja kävelen niillä kuunnellen kantojen kopsetta. Olen tennari-ihmisiä, ja siksi näinkin naurettavan pienellä asialla on suuri vaikutus. Yksin se, että niistä lähtee kopinaa. Kopina tekee kengät.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti