maanantai 13. elokuuta 2012

11

Mmmmh, aamupäivällä bussissa istuessa ylitseni pyyhkäisi yllättäen - no, muuta sanaa en keksi kuin väristyksiä. En enää muistaa mikä ne aiheutti tarkalleen, mutta tuhmia mielikuvia asiaan liittyi aivan varmasti ;). Tunteeseen yhdistyi myös yhtäkkinen tyytyväisyys omaan naiseuteen. Voiko näin sanoa? Siis onko se suomea? Se ja sama, tarkoituksena oli kuitenkin postata silloisia ajatuksia, mutta enhän mä nyt enää illalla muista, kun niitä pääsisi kirjoittamaan. Ärsyttävää.

Eilen päädyin lähtemään Paikalliseen. H ja E seisoivat ulkona tupakalla kun saavuin. Tuntuu että H olisi hieman ehkä loukkaantunut siitä, että omatoimisesti menen sinne enkä aina pyydä hänen seuraansa. Mulla vaan on hyvin usein sellainen olo, että mä olen aina vikisemässä seuraa itselleni ja H on vallassa siitä käykö hänelle vai ei. Naurettavaa, eikä asia kuitenkaan oikeasti ole näin. Sisällä oli muutama tuttu, muuten täysin tyhjää. Ei mene kauaakaan kun T paukkaa paikalle, säikäyttää mut kunnolla nipistämällä kyljestä. Mua ehkä hieman häiritsee T:n vastaavanlaiset tempaukset ja eleet, ne tuntuu jotenkin turhan yksityisiltä.. Ylireagoin vaan taas, ja sopii kysyä miksi asia on mulle niin merkittävä. Olin jotenkin ehkä tyhmä, mutta en osannut suhtautua herraan muuten kuin turhan kylmästi. Kommentoin vain lyhyesti takaisin jos se yritti avata keskustelua ynnä muuta. Ei ehkä kovinkaan reilua, näin niinku yleisesti ystävällisyyden ja hyvien tapojen mukaisesti, mutta mä en voi itselleni mitään. Pitäisi ehkä yrittää kovemmin. En vaan osaa suhtautua siihen kunnolla. Haluaisin kyllä, koska en pidä tästä itsessäni, siis kun en osaa olla ihmisiksi, vaikka en niin kamala ehkä olekaan, siis että muiden mielestä olisin selkeästi erilainen, kylmempi T:tä kohtaan. Vaikkakin on se varmaan nähtävissä jos joku ulkopuolinen pidemmän aikaa observoisi.

Ja saatan ylireagoida - tai lähinnä ylilukea tilannetta, kun T:n yksi kaveri tuli paikalle myös ja istuutui mun viereen tiskin reunalle. Pitkin iltaa kuvittelin nähneeni sen katselemassa mua. Olipa se totta tai ei, jollain tavalla se imarteli vaikka en kaipaakaan huomiota T:n kavereilta. Eipä se mikään muulinperse ollut, mutta ei suuremmin vedonnut muhun. Tosin suuri vaikutus saattoi olla sillä että T oli paikalla. Olin ehkä hieman varpaillani koko ajan. Argh, enough with him already!

En ole sooloillut pitkään aikaan. Ainakaan sillai kunnolla ja antaumuksella. Ei kotona voi, kun on se helvetin remppa menossa ja remppamiehet paikalla. Unless... ;) Tuhma ajatus, jos leikkisi suljetun oven takana sillä aikaa kun miehet työskentelee seinän toisella puolen. Tosin ei siellä ole usein paikalla kuin yksi herra kerrallaan. Vielä tuhmempi ajatus olisi, jos herra kuulisi ja tulisi katsomaan.. Mmmhmm!

Aaa tekis mieli katsoa pornoa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti