lauantai 11. elokuuta 2012

9

Uuh. Olipas ilta. E:n ja H:n residenssistä jatkettiin tottakai Paikalliseen. H hyytyi tuntia ennen pilkkua ja ne lähti kotiin. Jäin vielä M:n ja sen miehen kanssa, kunnes heilläkin alkoi olla täysin muut asiat mielessä ;). Hyvät yöt. Jäin Paikalliseen hymykuoppamiehen kaverin (J:n) seuraan ja lupauduin kantoavuksi kun sen kaveri oli nukahtanut tiskin päätyyn ja mies oli tarkoitus viedä J:n luo nukkumaan. Palkkioksi oli kuulemma luvassa viiniä, aivan kuin tarvitsisin enää tippaakaan lisää alkoholia. No, mystisesti kävikin niin, että tämä J:n kaveri teki herätettäessä lievää vastarintaa ja lopulta päätyikin painelemaan jonnekin ties minne yötään viettämään. "Lähetkö sä silti mun luo viinille?" No, mikä jottei, tiskin toisella puolella häärivä Ee (liikaa samalla kirjaimella alkavia kavereita, pitää erotukseksi keksiä lisäkirjaimia) olisi tulossa myös jatkoille.

En yllättynyt ollenkaan, kun matkalla J:n residenssille mies yrittää suudella. Tää oli niin nähtävissä jo joskus alkukeväästä, heti kun olin lähtenyt hymykuoppamiehen matkaan. Niillä kaveruksilla on joku sairaalloinen tarve vongata toistensa naisia/panoja. Anyways, torjun miehen lähestymisyritykset suhteellisen pehmeästi, ja jatketaan matkaa. Tässä vaiheessa en ollut täysin varma mitä halusin tehdä, mutta päätin silti jatkaa sillä linjalla. Päästiin herran talolle ja olohuoneeseen istumaan, "Ei kai haittaa jos tuun tähän sun viereen?" Ja kihnuti kihnun herra nytkytti tuolinsa siten, että sai oikaistua koipensa muhun kiinni, samalla lukiten mut nurkkaan. Saved by the bell, kun Ee soitti olevansa alaovella.

Istuttiin siinä - J taktisesti siirsi tuolinsa kauemmas musta - ja tyhjennettiin pullollinen valkkaria. Keskustelunaiheet oli enemmän tai vähemmän mielenkiintoisia.. Joskus neljän tai viiden maissa J ilmoittaa menevänsä nukkumaan, "olkaa niin hyvät ja viihtykää, huono isäntä pyytää anteeksi, kaapissa on punkkua jos haluutte". Jatkettiin Ee:n kanssa jutustelua, ja kun (ehkä noin minuutin kuluttua) makuuhuoneesta alkoi kuulua tasaista kuorsausta, vaihdettiin aihe astetta henkilökohtaisemmaksi. Humalatila oli käsinkosketeltava, mutta ehkä juuri siksi me naiset saatiinkin niin hyvin avauduttua. Yllättäen aiheet käsittelivät hyvin pitkälti seksiä, ja nyt en voi oikein edes käsittää kuinka paljon sanoinkaan ääneen. Saattaisi hävettää, ellen olisi kuullut vastapanttina kaikkea yhtä yksityistä. Ee totesi jossain vaiheessa, että mä olen todella haluttava nainen. Menin aivan hämilleni. Kyseessä ei nyt ollut mitään iskuyritystä ynnä muuta, vaan oltiin keskusteltu muun muassa siitä kuinka usein ja minkälaiset ihmiset tulee iskemään ynnä muuta, ja kuinka itse olen epävarma itsestäni, lähinnä ulkonäköseikoista ja kuinka se vaikuttaa kaikkeen. Tuli hyvä olo, kun joku noin yllättäen sanoo jotain tuollaista. Ja myöhemmin Ee vielä totesi, että voisi oikeasti suudella mua kun olen niin ihana. Joo, olenhan mä. No niin no, se nyt oli vain sellainen heitto. Ja tiedän kyllä miltä tää nyt kuulostaa, mutta se ei ole sitä. Se oli sitä, että kaksi naista avautuu toisilleen yksityisistä asioista, jakaa tuntoja ja ajatuksia ja on samalla sivulla asioista.

Jaaaa sitten kello näyttikin aamuseitsemää, ja päätettiin poistua :D. Oltiin tyhjennetty vielä se punkkupullokin, J veteli hirsiä sängyssään. Pitänee ehkä ostaa pullo korvaukseksi. Ja mielessä onkin nyt, että josko utelisi H:lta mahdollisuutta käyttää heidän suihkutilojaan (täällä on remppa, olenko mä maininnut siitä mitään?), voitais samalla hieman nollata eilisiltaa, ja kenties pyörähtäisin Paikallisessa.. Jäi sellainen olo, että olis ihan paikallaan kenties puhua J:lle, kiittää illasta ja pahoitella sitä punkkua :D.

Tää on nyt tällänen täysin turha "mitä tein eilen - minuutti minuutilta" -selostus, mutta oli tarve saada se kirjoitettua.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti