keskiviikko 19. syyskuuta 2012

47

Seksinhimo vähentää inhon tunteita. Kaikkea ne keksiikin tutkia. Mutta, niinhän se taitaa olla? Ei kai sitä muuten olis kukaan perseeseen keksinyt kulliansa tuikata.. Tai pyytää.


Ja tälle videolle oli pakko nauraa vedet silmissä. (Siis mikäli onnistuin löytämään sen oikean videon...) Ja tästä aiheesta voisi jatkaa entryä vaikka kuinka, mutta nyt ei kyllä inspaa ei sitten ollenkaan.

Eilen näin oikeastaan ekaa kertaa opiskelijaporukkaamme ihan kunnolla, kun satuin oikeaan aikaan ruokalan jonoon. Istuin kahden neidin kanssa pöytään, ja avauduin niin, että yllätyin itsekin. Kesästä kysyttäessä kiertelin ja kaartelin, kunnes toinen neideistä kysyy oliko mitään kivoja kaksilahkeisia kuvioissa. Sitten virnistin. Ja kerroin mm. juhannuspanosta. Tytöt vaan hihitteli ja näennäisesti kauhisteli, kun sanoin ettei siinä mitään jatkoaikeita tietenkään ollut (kun sitä kysyttiin), herra lähti seuraavana päivänä ulkomaille työtehtäviin. Miksi se tuntuu vieläkin olevan vähän tabu, että käy nussimassa jotain tyyppiä eikä sitten sen jälkeen katso tarpeelliseksi olla siihen enää yhteydessä? Ehkä se on näiden seurustelevien ihmisten silmissä vähän eri juttu kuin sinkkujen. No, näennäiset kauhistelut vaihtui ihan oikeiksi kauhisteluiksi, kun mainitsin sitten eräästä vähän myöhemmästä panosta - ja sen lähtökohdista. Ja jälleen yllätyin, kuinka avoimesti siitäkin kerroin. En nyt sentään yksityiskohtia, mutta sen nyt kuitenkin, että tapaamisen tarkoituksena oli yksinomaan nussia ja että se tapahtui vähintäänkin mielenkiintoisessa paikassa. Taidan mitenkään erityisemmin yrittämättä saada hieman statusta ja kyseenalaisen maineen opiskelijakollegoideni silmissä :D.
Mainitsin myös T:n (joka ei ole vastannut mulle mitään enää siihen maanantain viimeiseen viestiin, joka kyllä vähän niinku vaatis jonkinlaista responssia) ja turhautumiseni siihen pelleilyyn. Vastauksena tuli, että nyt lähe ettimään joku paikallinen pano ja ota takas korkojen kera. Juu, helppoahan se on suunnitella, mutta se varsinainen toteutus on vähän hankalampi. "Nääh, pistetään sulle joku profiili johonki treffisivustolle, kyllä täällä *takahikiällä*kin on miehiä panon puutteessa! Ja noita rekkakuskeja menee tästä päivittäin ohi ja kävis ihan mielellään tuikkaamassa..." Meinasin tukehtua nauruun. Ja sitten mieleen tuli kuva tästä mun asunnosta budoaarimaisena luolana ja joku rekkamies vetämässä housuja jalkaan kun mä makaan ketarat ojossa sängyllä, ovessa on joku koodikyltti, josta rekkamiehet tietää että tää on se taukopaikka... Ja meinasin tukehtua uudestaan.

Muutenhan tuo paneminen olis aika kiva juttu, mutta ei mulla ole munaa pistää mitään ilmotuksia yhtään mihinkään, melkeen nousee tuskanhiki pelkästä ajatuksesta! Sen sijaan pitäis nyt pikkuhiljaa suunnata illaksi johonkin kuppilaan ihan jo ulkoilun virkistävyyden nimissä ja myös siksi, ettei ne potentiaaliset sängynlämmittäjät ovelle kävele (ellen keksi sitä kylttiä...) vaan ne pitää käydä hakemassa tuolta muualta. Viikonloppu olisi paras ajankohta, mutta tämäkin viikonloppu menee keskellä korpea mökissä yhdeksän muun naisen kanssa. Ja seuraavana viikonloppuna olisin jo kovasti suuntaamassa takaisin Helsinkiin. Ehkä sit stadissa - niin varmaan, päädyn taas vaan Paikalliseen, ja alan olla jo kyllästynyt sen paikan tarjontaan, tai lähinnä sen tarjonnan kanssa kinasteluun ja pelleilyyn.

Asiasta aasinpaskaan. Se sokerointi. Kulunut kuusi päivää, ja nyt alkaa iiiihan hintsusti tuntumaan sänkeä paikoittain. Mutta periaatteessa edelleenkin yhtä pehmoinen ja ihanan tuntuinen kuin silloin viime viikolla tuoreeltaan! Mä vannon sokeroinnin nimeen tästä eteenpäin. Ja taidan olla sairas, kun jo melkein odotan, että sänki kasvais tarpeeksi pitkäksi, että voisi mennä uudestaan. Vaikka sattuikin sen verran paljon! Mutta mä oon vaan aivan myyty tälle sileydelle ja pehmeydelle... Suosittelen. Voi kun olis päässyt panemaan tällä sileydellä... Ensi viikon viikonloppuun mennessä on varmasti sänkikin kasvanut jo sen verran, ettei ole enää sileän näköinenkään, mutta ei vielä tarpeeksi pitkä, että menisi uudestaan sokeroitavaksi. Joten silloin on paneminenkin sitten sängellistä puuhaa. Ei sillä, että uskaltaisin olla varma siitä panemisesta. Kunhan elättelen toiveita. Pitää takoa kun rauta on kuumaa ja niin edelleen. Tässä yhteydessä se rauta on mun epävarman vahva itseluottamus ja tunne siitä, että nyt tapahtuu normaalia enemmän, jolloinka sitä on pidettävä yllä tai se kuihtuu taas kasaan.

Edit.
Nyt on pakko listata talteen pari linkkiä, koska tarkoituksena olis kenties niistä postata. Täällä pysyvät tallessa :D.
Asiantuntijan neuvot erektio-ongelmiin: "Tähän perustuu hyvä seksi"
Eikö seksi enää tunnu missään? Aika toimia ja tuplata kaikki nautinto
Haittaavatko tuhmat puheet orgasmia - tutkimus paljastaa totuuden

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti