perjantai 14. syyskuuta 2012

Nyt se alkaa...

Kävin eilen ex temporé Paikallisessa, ajattelin ettei siellä olisi ketään ja voisin vaan rauhassa istahtaa. Eikä mitä, matsihan siellä oli menossa, ja joka pöydässä väkeä. Tiskin päädystä löysin Ta:n, sain siis juttuseuraa. Baarin toisessa päässä näen hymykuoppamiehen katsomassa peliä ja - sydän jätti lyönnin välistä - T oli siellä myös. Ensimmäinen sekunti oli hyvää jännitystä, mutta sitten se vaihtui salamana siihen ahdistavaan jännitykseen. Tajusin, että jos herra mut äkkää, se tulee juttelemaan ja alkaa viljelemään niitä vihjailujaan, enkä ollenkaan halua Ta:n tai kenenkään muunkaan saavan mitään ajatuksia päähänsä. Onko tää sitä, että jotenkin en halua kenenkään tietävän, että mulla on vähän jotain säpinää T:n kanssa? Miksei kukaan saisi tietää? Koska kukaan ei tunnu kamalasti pitävän T:stä (koska se osaa olla tosi ärsyttävä), vai koska tunnen oloni vaivaantuneeksi jos joudun kuulemaan keneltäkään mitään vihjailevia kommentteja? Olipa syy mikä tahansa, mulle iski pieni ahdistus. Olenko mä taas kävellyt suohon? Kyllähän mä tiesin tän, mut en vaan malttanu pitää näppejäni erossa.

Jotenkin hurjaa, millainen ero asioilla on. Kuin yö ja päivä, kun T kirjottaa facebookissa mulle tai kun oon sen luona ja ollaan kahdestaan, tai kun ollaan jossain muiden ihmisten parissa. Onko se sit sitä, että kirjallisena puuttuu tavallaan se konteksti, ympäristö, johon suhteuttaa. Hitto kun se vaan saa mut värisemään niillä jutuillaan... Ja kun oon sen luona, se fiilis on taas erilainen. Sillon puhutaan jostain, mistä lie, eikä herra tee elettäkään.. Ja mä taas jotenkin jäädyn, en uskalla tehdä sitä ekaa liikettä. Mut kuitenkin mä pidän siellä olemisesta. Mutta sit kun ollaan samaan aikaan Paikallisessa, varsinkin jos siellä on Ta tai Ee tai E tai H tai ihan kuka vaan tuttu (yleensä useampia samaan aikaan), se kiinnittää muhun huomiota kysymällä jotain ihme juttuja ihan vaan tekosyynä puhuakseen mulle, vihjaillakseen mistä vaan. Eilenkin oltiin Ta:n kanssa tupakalla ja T oli siinä jonkun tupakoivan kaverinsa kanssa myös, ja kun räpelsin puhelimellani jotain, herran on ihan pakko kommentoida "se on puhelin", jonkinlaiseksi vitsiksi tarkoitettuna. "Mitähän se peukalo siinä selaa?" Mitä tohon on tarkoitus vastata? Pornoa? Ja se peukalo tässä viittasi nyt meidän keskusteluihin sormista iholla, selaaminen sitä liikettä. Tai näin itse tulkitsin, tokikaan tästä mun sepustuksestani ei varmaankaan ymmärrä varsinaista kokonaisuutta tai edes sen osaa. Ja vaikuttaa aivan tyhmältä koko homma. Mutta mua toi tollanen kommentointi hieman vaivaa. Vaikkei sitä kukaan muu tajuaisikaan, ei ainakaan tiedä yhdistää sitä mihinkään, siitä kuitenkin voi aika helposti päätellä, että se on nyt joku kahdenvälinen juttu. Ja se mua ehkä sit vaivaa. Mä en halua, että kukaan muu tietää tästä meidän jutusta.

Yhdestä asiasta eilen kyllä tykkäsin. Istuin siinä baarijakkaralla, Ee koirineen mun selän takana. T tuli muka koiria moikkaamaan, mutta kenenkään huomaamatta nipisti mua perseestä, ja vaihdettiin katseita. Kun se pysyisi tollasena, mä tykkäisin...

Edit.
By the way. Hyvältä näyttää. Sileältä tuntuu. Ja niin jumalaisen pehmeältä... ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti