lauantai 29. syyskuuta 2012

Turhaa ja tyhmää

On hirveen fiksua, että vääntelin blogini asetukset siten, että pääsen kätevästi tällai sähköpostitse päivittämään... Eli puhelimella, kohta pullollinen viintä takana. Ja mielessä pyörii mikäs muukaan kuin herra T. Mulla jäi sen verran kupliva tunne vatsanpohjalle, että nyt haluaisin vain kysyä siltä, saisinko jälleen tänä yönä kavuta sen kainaloon. Haluaisin ne kädet rinnoilleni, sormenpäät kutittamaan kylkiä, piirtämään kuvioita selkään..

Ja haluaisin sen kalun sisälleni. Viime yönä, oltiin jo tunti pari nukuttu kun herra herää ja kahmaisee mut tiukemmin kainaloonsa, koskettelee... Ja sitten olenkin jo aivan hereillä. Ja kerron sen. Ja sitten ne ihanat sormet lähtee kutittamaan reittä. Mun jalka lepää miehen jalkojen päällä ja ne ihanat, kiusaavat sormet sivelee takareittä. Ja lopulta ne eksyy pitsipöksyille, niiden alle ja klitalle. Mmmh. Ensin yksi sormi sisälle, sitten toinenkin. Enkä voi muuta kuin huokailla ja hymistä. Sujautan käteni boksereihin sisälle ja sivelen kovettuvaa kalua. Hieron ja puristelen rauhassa kädelläni, nautin siitä, miltä kalu tuntuu. Hieron hellästi myös kasseja, nautin niiden tunnusta. Sen pidemmälle ei menty, sillä kello oli ehkä viisi aamulla ja molemmat kuitenkin sen verran väsyneitä. Varsinkin herra.

Mutta kai on luonnollista, että haluaisin uusia sen yön myös tänään - mahdollisesti lisätä siihen sen kauan odotetun seksin. Mutta olenko liian needy, jos laittaisin sille viestiä ja vähän vihjaisin (tai kysyisin suoraan), että kui ois? Katellaan, kuinka tänään itseni nolaisin. Ilta jatkuu hyvässä seurassa, luvassa myös Paikallinen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti