torstai 13. syyskuuta 2012

AU

Nyt on sokerointikin sitten koettu. Ja voin sanoa, että melkein nousi tuskanhiki. Mutta vain melkein. Ei se muuten niiiin paljon sattunut, mutta noi sisemmät karvat.. Ai saatana. Ja peppurei'än ympäriltä. Melkein kostuu silmät kun ajattelen sitä... Mutta vain melkein. Nyt tekisi mieli hiplata ja peilailla koko ajan. T:kin kysyi, miltä näyttää. En oikeasti vielä tiedä, en ole ehtinyt katsella vielä yhtään. Sen verran hoitohuoneen peilistä ehdin pukiessa vilkaista, että punoitti aika urakalla, tottakai sillain uunituoreena. Ja pyysin jättämään tohon eteen jonkun tupsun, kun se täysin posliini on jotenkin vaan liian lapsimainen - asia, jota en todellakaan halua yhdistää omaan pilluuni ja sitä kautta seksiin. Tosin täytyy sanoa, että se tupsu näyttää vähän hoopolta :D. Ainakin kun nopeasti vilkaisin. Myöhemmin tänään tarkastelen sydämeni kyllyydestä ;).

Huomenna olisi kaverini syntymäpäivä, en ole vieläkään saanut aikaiseksi kysyä onko se tekemässä jotain vai kenties vaan töissä. Mutta sitä neitiä olis kiva nähdä huomenna, mahdollisesti alkuillasta. Sitten ois vuorossa H ja mahdollisesti Paikallinen. Ja lauantaina olis sitten Paikallisen synttärit :D. Ja jossain välissä ajattelin ujuttautua T:n luo... Tosin vieläkin on pieni varaus sairastamisen suhteen, eilen illalla nousi hieman lämpö kun iltaluennon jälkeen marssittiin kaverin kanssa niin rivakkaa tahtia kämpille. Ja mitä T:hen tulee, silläkin on vähän vilunväristyksiä ollut, että eipä ole pelkästään musta kiinni tapahtuuko mitään. Ihan mielelläni kuitenkin nukkuisin sen kainalossa... Eilen tuli taas sellaista viestiä, mikä sai vatsanpohjan aaltoilemaan ;).

2 kommenttia:

  1. Mä oon käyny jo muutaman vuoden sokeroimassa bikinirajaa, enempää en oo kehdannu. Joo, oon nolo. Katosko punotus nopeesti? Itellä hyvin äkkiä, seuraavana päivänä oli kyllä tosi sileä ja punotus tiessään! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No hei, mä ihmettelen aika suuresti että uskaltauduin moiseen! Ylitin itseni, koska mä olen ehkä nolouden kuningatar tai joku muu hyvin lähellä kärkeä :D. Punotus oli tiessään jo iltaan mennessä! Eikä mitään sellaista punotusta näkyvissäkään mitä on jollain vahaliuskoilla itse ottaessa jäänyt (en nyt siis säärtä tai sisäreisiä kummemmista paikoista ole kokeillut), siis sellaisia punaisia pisteitä..

      Huomaan nyt, että muutama lyhyt karva on jäänyt sokeroinnin jälkeen, että tuntuu vähän sänkimäiseltä. Mutta kuten toimenpiteen tehnyt nainenkin sanoi, ei kaikkia karvoja välttämättä saa ensimmäisellä kerralla kun ne on eri kasvuvaiheissa. Mutta sileältä kyllä tuntuu, ja niin ihanan pehmeältä...! Höylä saa kuulla hyvästit, tästä eteenpäin taitaa sokerointi olla se mun juttu! (Vaikka ei ihan ilmaista olekaan...)

      Poista