keskiviikko 3. lokakuuta 2012

60

Oon vähän sitä mieltä, että tamponit aiheuttaa ummetusta. Ja ennen ku kukaan keksii sanoa, että oon tainnut laittaa sen väärään reikään - ei, siitä ei nyt ole kyse. Jotenkin se vaan menee niin, että kun aloin näitä puuvillapeeniksiä käyttämään, asiointien määrä sinä ajankohtana vähentyy. En tiedä. Johtuisko ehkä siitä, että se on tuolla sisällä semmosessa kohtaa, että se vois kenties painaa suolta jotenkin. Tai sitten se vaan johtuu siitä, että joka kerta kun menen vessaan, oon ihan varma että onnistun sinkoamaan sen tamponin ulos :D ja sit siitä toimituksesta ei meinaa tulla mitään. Ei jeesus en näe näppistä enää kun nauran itselleni vedet silmissä :D.

Nyt oot varmaan hirveen tyytyväinen, että eksyit lukemaan?

Milloinkohan opin ymmärtämään miehiä? HAH! En koskaan! Piti sanoa "muistamaan että ne toimii niin eri tavalla kuin naiset". Herrat taitaa olla jotenkin mustavalkoisempia. Tai siis. Asioilla ei ole ehkä niin paljon erilaisia kuvitteellisia ulottuvuuksia, joita pohtia. Ja tossa ei ollu mitään järkeä. Siis että miehet on vaan suorempia toiminnoiltaan. Teoilla tai muilla ei ole moniulotteisia tarkoituksia tai vaikutuksia, ne on vaan just sitä mitä ne on. Toisin ku naisilla. Me kysytään kiertäen ja kaartaen, vihjataan, ei sanota suoraan jos halutaan/ei haluta jotain. Tehdään asioita miettien niiden vaikutuksia. Jos mä nyt lähden tästä, toinen ajattelee jotain. Olipas selkeää. Mutta siis! Mä ainakin mietin, onko jollain mun teolla tai sanomisella millasia mahdollisia vaikutuksia - millä eri tavoilla ne voidaan ymmärtää, voidaanko ne ymmärtää väärin ja kuinka helposti - ja toimin sen mukaan miten haluan että mut ymmärretään. Eihän sekään takaa, että mut ymmärretään oikein. Ja ei, en tee tätä aivan kaiken kohdalla. Tietenkään. Munhan täytyis olla silloin hullu, vähintään. Mutta kun puhutaan jostain isommista asioista. Ja varmaan miehetkin (ainakin toivon mukaan) miettii sitä, mitä vaikutuksia niiden sanoilla tai teoilla on. Mut naisilla ja miehillä näyttää nää menevän aika ristiin. Sillon ku mies ei moisia pohdi vaan tekee vain jotain, nainen saattaakin olla siinä analysoinnin maailmassa ja yrittää tulkita miehen toimia - vaikka niissä ei olisi mitään tulkittavaa. Ja sit tulkitaan väärin.

Ymmärsikö tosta mitään? Mä saatoin vähän tippua kärryiltä.

8 kommenttia:

  1. Ahhahhahah. Tunnen sun tuskan ton tamponi = ummetus -asian kanssa! :D Plus että musta tuntuu siltä että p****minen on muutenkin hankalaa menkkojen(tamponien) aikaan. Tai siis ehkä vähän jopa kivuliasta.

    Nyt oot varmaan hirveen tyytyväinen että eksyin lukemaan JA kommentoimaan...:D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ou jeah, kanssakärsijä! Ja siis, mulla on paikat kyllä menkkojen aikaan sen verran arkoina, etten pane ollenkaan. Vaikka toki peppupano toimisi sinällään ihan hyvin.

      Btw, mitä varten noi sensuuri-tähdet tuolla oli? :D Ja siis mähän olen aina tyytyväinen kun kommentoidaan!

      Poista
    2. No tätähän voi joku herkkis lukee myös..:D Ja onhan se ahdistavuudessaan ihan kauheeta, tamponit, menkat ja paska samassa lauseessa. On ihanaa olla nainen.<3 :D

      Poista
    3. Siinähän lukee. Onhan mulla se varotus siinä että "blogi sisältää semmosia juttuja et kannattaako sittenkään tulla lukemaan, nyhverö".

      Naiseus on parhautta <3
      Joskin musta ois kyllä hirveen jännää olla vaikka päivän verran mies. Tietysti isolla kalulla varustettu ;)

      Poista
  2. Eikohan se oo itsessaan ne menkat, jotka sita ummetusta aiheuttaa. Ainakin taallapain maailmaa noissa kuukautiskipulaakkeissa on kaikissa pienia maaria ummetuslaaketta.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mulla se on lievästi toiseen suuntaan. Vissiin kroppa ajattelee, et jos nyt on huono olo ja vatsassa velloo ni pistetään samalla sit toimimaan :D

      Mielenkiinnosta ihan vaan... Missä päin on "täälläpäin maailmaa"?

      Poista
    2. Okei, ehka tamakin on yksilollista. Hahaa, mitka keskustelut :D
      Mutta taallapain maailmaa on yhdysvaltojen lansipuoliskolla...

      Poista
    3. Uuu, eli sä olet yksi niistä muutamasta sivunselaajista jotka Jenkkilästä mun blogiin eksyy... Mut viel tekis mieli tietää kuka käy Etelä-Koreasta lukemassa :D vähän turhan koukuttavaa kun asetussivuilta yms näkee kaikkee kivaa tilastotietoa...

      Poista