sunnuntai 28. lokakuuta 2012

Merkitty

Suihkuun mennessäni vilkaisin sattumalta peiliin ja jäin ihmettelemään tummaa läiskää oikean rinnan yläpuolella. Sitten muistin, että J tykkää purra. Ihan ei sentään hampaanjälkiä jäänyt :D. Onneksi mustelma on sellaisessa kohtaa, että se lähes poikkeuksetta jää vaatteiden alle piiloon. Pitäisi olla hyvin leveä ja avonainen kaula-aukko, jotta se näkyisi minnekään. Sinällään ihan huvittavaa tietää, että mullekin vielä johonkin kohtaan tulee mustelmia. Yleensä saa teloa itseään ihan urakalla ennen kuin mitään varsinaisia jälkiä näkyy.
Hmm. Pitänee lakata miettimästä sitä miestä. Niitä yksityiskohtia.

No niin. Eilinen väsymys oli aika käsinkosketeltava, mutta onneksi oli tämä kesäajan loppuminen just tässä kohtaa. Sai lisätunnin, armonaikaa. Äsken hilpaistiin äänestämään, muistin ehkä numeronkin oikein :D. Aika huuhaa juttu multa, sillä en ihan kamalasti tuhlannut ajatusta sen ehdokkaan valintaan. Oikea puolue, suht hyvänkuuloset ajatukset siitä sun tästä, riittää mulle. Plussana se, että ehdokas on nainen. Ei sillä ole mitään väliä kylläkään.

Illalla vähän ajattelin kyllä piipahtaa Paikalliseen. Tiedän T:n olevan siellä, ja nyt on sellanen olo että voisin haluta nähdä sen, ainakin pikaisesti. Vaikkakin mulla luultavasti menee heti hermot jos se alkaa taas temppuilemaan. Esim. heittämään tyhmiä vitsejä tai pörröttämään mun tukkaa kun se on suurella vaivalla laitettu pinneillä kiinni. Mutta kuitenkin. Koska tuntuu, että huominen lähtö muutamaksi päiväksi pois Helsingistä tuntuis astetta vähemmän paskalta jos näkisin sen.

Kuten aikaisemmin tänään naamakirjassa opiskelijakollegalleni sanoin, en olisi muutama vuosi sitten uskonut päätyväni tällaiseen tilanteeseen. Eihän mun tilanteessani sinällään ole mitään outoa tai ihmeellistä, mutta olen kaiketi aina pitänyt itseäni sellaisena nössykkänä, joka vaan oman pääkoppansa sisällä miettii härskeyksiä ja rivouksia. Ei tullut mieleenkään, että musta saatettas olla sen verran kiinnostuneita, että kaksi heppua olis maisemissa samaan aikaan. No, nyt saa sit opetella pitämään pään kylmänä, vaikka housuissa polttelisikin ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti