tiistai 23. lokakuuta 2012

Young and restless

Onpa levoton olo. Mene ja tiedä, mistä se tällä kertaa johtuu...

Huomenna saattaa olla luvassa sitä kultturointia, joka viime viikolla jäi välistä. Tosin poden huonoa omaatuntoa, sillä tänään en koskenut odottavaan tenttikirjaan pitkällä tikullakaan, oli parempaa tekemistä. Ja jos sitten huominenkin menee muissa merkeissä kuin nenä kiinni kirjassa... Tsot tsot.

Kultturointia tahi ei, huomenna on joka tapauksessa pidettävä jonkinlainen tauko.. Mua nimittäin panettaa sen verran kiitettävästi, että pitänee leikitellä vähän. Paitsi kun ei oikeastaan yhtään huvita. Mmmm, seksi maittaisi enemmän kuin hyvin, mutta ei niinkään se sooloilu. Tylsää hommaa, kun siitä ei vaan enää tunnu saavan kunnon kiksejä. Toisaalta hetkeen en ole kokeillutkaan. Millonkohan viimeksi.. Joskus ennen kuin tulin Helsinkiin, niin sen on pakko olla. Ja siitähän on jo aikaa! Eli ollaankos tässä leikitty nunnaa jo pitkälti yli kuukausi? Jumalauta. No ei tietenkään ihan niin, sillä olihan tossa välissä ne parit urheilut. Ja sitten mut mennään ymmärtämään väärin. Onko seksinnälkäinen nainen niin pelottava ilmestys, että tulee vellit housuun? (Yhtään ei huomaa, että mua saattaa vieläkin vähän kismittää, tai ehkä pikemminkin nolottaa koko homma..) No fittans, ihan sama tässä vaiheessa. Yritän opetella vähemmän maaniseksi ilmestykseksi, ettei kaikki miehet pelästy ja juokse karkuun. Phah..

Huoh. Enää tää viikko, sitten pitäisi hetkeksi suunnata taas opiskelukaupunkiin. No, en ole siellä kuin viisi päivää, sitten jo takas kotiin.

Helvetti.. Nyt sit panettais vähän liiankin paljon. Iho oikein huutaa kosketusta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti