lauantai 27. lokakuuta 2012

Miehiä ei voi ymmärtää

Juu. Eilen haaveilin siitä T:n kainalosta, mutta kuinkas sitten kävikään. Ei näkynyt miestä koko iltana, mutta kukas siihen pöytään istuikaan? Ensin hymykuoppamies, jonka jutuista ei saanut taas mitään selkoa. Sitten ilmaantui herra J. Lopulta päädyttiin istumaan siinä kahdestaan kun H ei jaksanut sitä ja lopulta lähti kotiin. Kello löi kaksi ja herra ehdottaa josko lähtisin sen luo tyhjentämään muutaman bissetölkin. Ja vaikka siinä ei tuntunut järkeä olevankaan, löysin itseni jälleen herran keittiöstä.

Jutellaan vähän kaikesta mahdollisesta reilut pari tuntia, kunnes jotenkin johonkin väliin herra toteaa, että seksi ei kuulu tän illan ohjelmaan. Hieman mielessäni ihmettelin, miksi se sitten pyysi mut sinne, mutta olin ääneen ihan lunkisti samaa mieltä. Sitten herra ottaa puheeksi sen viestinsä, jonka lähetti viimeiseksi, alkoi siitä puhumaan. Ehkäpä se oli syynä kutsuun. Ensin vaan piti beat around the bush pari tuntia. Herra ilmaisi, ettei ehkä ihan tiedä kuinka suhtautua siihen, että joku voi puhua "pelkästä seksistä". Hän katsoo, että ainakin itse tarvitsee siihen jonkinlaisen tunnelatauksen tai vastaavan, eikä voi harrastaa seksiä sellaisen ihmisen kanssa johon ei tunne minkäänlaista vetoa. Siis muutakin kuin vain fyysinen ulkonäkö on oltava taustalla. Myönsin, etten itsekään ole aivan niin kylmästi liikkeellä, että voisin harrastaa vain seksiä, ilman mitään tunnetta siihen ihmiseen. Poikkeuksiakin toki on, mutta ne on pikemminkin se poikkeus, joka vahvistaa säännön. Tuntui kyllä ihan hyvältä puhua asiasta, sain jonkinlaista näkökulmaa siihenkin ihmiseen ja syihin sen toiminnan taustalla. Puoli kuuden tienoilla siirrytään makkariin, sain luvan (tai ehkä kutsun) jäädä nukkumaan. Kömmittiin sänkyyn ja herra kietoutuu ihan kiinni, silittelee vähän selkää ja antaa pienen pusun otsalle. Sitten toisen. Ja useita lisää. Mumisen puoliunessa, että ei saa söpöillä tai mun pitää kohta vastata siihen. "No haittaako se mitään", oli vastaus. Lopulta herran käsi kulkee perseelle, puristaa pari kertaa ja pujahtaa sitten housuista sisään. Samalla lantio ja jalka painaa vasten mua. "Meinaatko nukkua housut jalassa?" Otan ne pois ja kysyn onko tässä nyt oikeastaan mitään järkeä. Ei kai, mutta... Sormet kiusaa klittaa ja mun kädet hamuaa sitä ihanaa kalua. Siinä aikamme leikitään, kunnes väsymys vie voiton ja käännytään nukkumaan.

Viitisen tuntia sain pätkittäin nukuttua, kunnes päätän kömpiä ylös ja alkaa tekemään lähtöä. Lopulta menen havahduttamaan herran, mutta mut kiskaistaan takaisin sänkyyn eikä meinata päästää pois. Lopulta kömmitään ylös ja mennään keittämään teetä. Jotain höpötellään, ja kun selvitän aikatauluja, herra kysyy että enkö jäis hänelle vielä krapulaleluksi. Ihanan härski sana... Yritin kyllä lähteä, mutta itsehillintä petti. Parit herkulliset varvit ja siinä välissä yksi vielä herkullisempi käsihoito (herralle siis). Lopulta sain lähdettyä.

Ja nyt istun bussissa matkalla kotiin. Niin omituinen kuin ilta olikin, mulle jäi hyvä fiilis. Uskoisin, että tästä voidaan jatkaa hyvissä väleissä enkä koe mitään pakottavaa tarvetta sekoittaa päätäni tästä tämän enempää. Saa nähdä miten käy, mutta just nyt on aika tasapainoinen tunne.

Yritän nyt kovasti olla sekoilematta T:n suhteen. Jos saan tarpeeksi vakuutettua itseni, ettei tästä J-tapauksesta tarvitse nyt lähteä yhtään mietiskelemään mitään ihmeempiä tai odottamaan mitään jatkoa, niin osaan ehkä myös olla "normaalisti" T:n kohdallakin. Opetellaan, opetellaan....


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti