maanantai 8. lokakuuta 2012

Rewind

Aijai, kun nyt tulee taas tipoittain kaikenlaista herkullista mielikuvaa toissayöstä.. Varsinkin siitä viimeisestä sessiosta, joka päättyi molemminpuoliseen suuseksiin. Ennen kuin kapusin siihen päälle, makasin J:n vieressä ja nuolin sitä kalua, katselin kuinka se mies säpsähteli.. Ja sitten tunnen, kuinka se mies puree mua reidestä, au! Tosin ihanan kiihkeää... Kuin myös siinä joskus aikaisemmin, kun makasin "oikein" päin herran vieressä ja runkkasin sitä mmmhherkullista kullia, kaulassa tuntuu hampaat ja hiuksista tiukentuu ote. Ai saatana ku se tuntui hyvältä just sillon.

Mun on jotenkin vaikeeta yhdistää se yö siihen muuhun J:hin, jota näkee Paikallisessa. Ne on ku yö ja päivä. Mut toisaalta, eikös se mene niin että aina ne hiljaiset on niitä pahimpia ;). Tässä tapauksessa se todellakin pitää paikkansa. Nyt mua vaan hymyilyttää. Ja jännittää, milloin seuraavan kerran törmätään. En antanut herralle numeroani vaikka se sitä kautta rantain pyysi. Heitin sen vitsiksi, sillä en tarkoittanut mitenkään loukata, mutta toisaalta miksi pitäisi vaihtaa numeroita jos kerran nussittiin? Mä ainakin olin siinä ymmärryksessä, että homma oli nimenomaan vaan sellanen kertalaaki, varmistin vielä silloin yöllä keittiössä, ettei kukaan nyt vaan ole toivomassa mitään enempää tai loukkaannu kun niin ei tapahdu, että se on vaan sitä seksiä niinhän. Seuraava näkeminen jännittää siksi, että huomaan jonkinlaisen luottamuspulan koskien sitä, pysyykö tää meidän kahden välillä vai leviääkö se jonnekin. Vähän kyllä arvaan, että ainakin hymykuoppamies kuulee asiasta, sillä oli J:kin kuullut kun lähdin hymykuoppamiehen matkaan. Ne miehet on kyllä sellanen parivaljakko, että on vaikeeta ymmärtää sitä dynamiikkaa. Ne on ku paita ja perse, mut samalla voivat olla aivan kamalia toisilleen ja saikata ihan kunnolla. Niillä on jotain historiaa siitä, että jompikumpi on vienyt toisen naisen joskus vuonna miekka ja kivi, ja se näyttäis vieläkin kaihertavan välejä. Mutta siitä huolimatta olen melkoisen varma, että hymykuoppamies kuulee jossain vaiheessa ystävänsä seikkailuista. Että ainakin yksi Paikallinen tietää asiasta jossain vaiheessa. Ja siksi toivon todella hartaasti, ettei juttu siitä leviä enempää. Tulehtuis yhet jos toisetkin välit ihmisiin.

No, turhaa pohtia moista, kun sitä ei ole vielä tapahtunut. Mutta se tuleva törmääminen jännittää silti.

Tällä viikolla olis ehkä mahdollisesti tarkotus mennä T:n luo tekemään ruokaa.. Ainakin sellaista puhuttiin viime viikolla. Saa nähdä toteutuuko se tälläkään kertaa. Ja eipä pyöri se mies mielessä enää yhtä paljon, kun välissä sai vähän muuta... :D

Pitäis muuten varmaankin varata aika uuteen sokerointiin. Epäröin vaan, koska on epämukavasti muutama näppy (=sisäänpäin kasvanut tai muuten vaan ärtynyt), että mitä ne siitä sanoo tai haittaako se operaatiota. Ja harkitsin, josko kokeilisin sittenkin täysin karvatonta tulosta, tuo tupsu tuossa edessä näytti lähinnä ihan hoopolta. Mutta toisaalta, jos siitäkin riuhtaisee karvat pois, siinä ne vasta kasvaakin sisäänpäin. Voi tulla aika epämiellyttäviä aikoja.. En tiedä miksi (mutta en kyllä yhtään valita että) karvat on kasvaneet huonosti vain tässä edessä eikä tuolla sisemmällä. Sais olla kasvamatta ollenkaan. Siis huonosti. Siis sisäänpäin. Siis ei ollenkaan kiitos sellaista! M sanoi, että sillä ei ärtynyt ollenkaan, mutta sit jostain säärestä kun on vahattu ni siinä kyllä. Hoopoa.

Nyt menee taas paskanjauhamiseksi, ehkä on parempi jos lopetan. Kiittimoi.

Edit.
On ehkä ihan pakko mainita myös siitä, että nyt on joka paikka todellakin kipeenä. Seksi on kokovartalotreeniä, ihan ehdottomasti. Oikea hauis on aivan rääkätty, sisäreidet huutaa, samoin vatsalihakset, selässäkin mulla on ilmeisesti lihaksia... :D Mutta vaikka nyt särkeekin vähän, niin se tuntuu jostain kumman syystä paremmalta kuin yleensä ;). Johtuiskohan siitä, mikä sen aiheutti.. Yks kipeä kohta kylläkin löytyy, mikä ei ole yhtään kiva. Nimittäin rintalasta, just tosta rintojen välistä. Herra päätti painaa leukansa siihen aivan täysillä, ja pitää ehkä huutaa jos siihen tulee minkäänlaista mustelmaa näkyviin... Onneksi mulle tulee tosi harvoin mustelmia.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti